Ráday Residence

KépekCím: 1092, Budapest Ráday utca 57

Tervezett megvalósítás éve: 2019


Rövid bemutatkozás

A Ráday Residence Budapest egyik legizgalmasabb részén, a Belső-Ferencvárosban található Ráday utcában épül. E hosszú utca a Kálvin teret köti össze a Boráros térrel.

A nyolcemeletes társasházban összesen 59 darab, 41-122 négyzetméter alapterületű, prémium kivitelű otthon készül. A lakók igényeinek teljes kiszolgálása érdekében portaszolgálat és a ház alatti három szinten mélygarázs gondoskodik, ahol 74 személyautó biztonságos elhelyezése lehetséges.

Az társasház aljában passzázst alakítanak ki, amelyről a földszinten üzletek nyílnak, az első emeleten pedig irodák kapnak helyet. Az irodaszárnyak tetejére barátságos, zöld tetőkert kerül. A látványos, visszalépcsőző kialakítású tetőszinteken nagy teraszos luxus penthouse lakások épülnek, amelyekhez természetesen saját tetőkert is jár.

A három épületrészből álló, a Lónyay és a Ráday utcát passzázzsal összekötő, exkluzív kivitelű társasház építészeti koncepciója kiválóan illeszkedik a Belső-Ferencváros eklektikus architektúrájához.

A központi elhelyezkedés fontos előnye a tömegközlekedés magától értetődő egyszerűsége, a nagykörúti villamosok 250 méterre, a hármas metró 600 méterre található.


Okok, amiért a díjra érdemes

A homlokzat a klasszikus pesti oromfalak mai újraértelmezése, amely hangulatában igazodik a környék frontkialakításaihoz, de ízig-vérig kortárs kompozíció.

Az épület tervei 2017-ben elnyerték The European Property Awards díját „Lakóépület” kategóriában.

A Ráday Residence terveit az a budapesti Sporaarchitects készítette, amely a budapesti négyes metró építészetileg talán legizgalmasabb, Szent Gellért és Fővám téri állomásainak terveivel is büszkélkedhet.


Szolgáltatások

három szintes mélygarázs, ahol 74 gépkocsi elhelyezése lehetséges
a passzázsról megközelíthető üzlet, étterem, kávézó
portaszolgálat
kerékpártároló


Közreműködők

Fejlesztő

Geos Group

Tervező iroda

Sporaarchitects Kft.


Hozzászólások