Komplex

KépekCím: 1061, Budapest Király 26

Ingatlan mérete: 2367 m²

Tervezett megvalósítás éve: 2018


Rövid bemutatkozás

A Gozsdu Udvar befektetőinek legújabb projektje – a Komplex – kreatív vállalatok és vállalkozók számára kínál irodákat. A földszinten a város legmenőbb F&B koncepciója valósul meg, a pinceszinten kiállítások és galéria várja a látogatókat, az első és második emeleten irodák kerülnek kialakításra, az épület legfelső szintjén pedig egy neves olasz építész által tervezett, különleges design hotel nyílik jövőre.


Okok, amiért a díjra érdemes

Az épület üzemeltetője a Triholding Group, melynek projektjai nagy elismerést és kiváló hírnevet szereztek az ingatlanpiacon a magas minőségű kivitelezésnek, a szakszerű munkavégzésnek és a megbízhatóságnak köszönhetően. A Triholding mindig is úttörő volt az ingatlanpiacon. Az elmúlt 16 év során új koncepciót alakított ki, amelynek során teljesen új városrészeket épített ki, és szintén az elsők között indult el a városközpont fejlesztési projektekben. Ezenkívül különös figyelmet fordított a védett műemlékek rekonstrukcióra és védelmére. Működése során több mint 3000 lakást épített 20 ingatlanfejlesztési projektben.


Szolgáltatások

Épületünk első osztályú szolgáltatást nyújt, rugalmasan alakítható irodákat kínálunk, kettő gyorslift is található az épületben, az irodák klimatizáltak, biztonsági kamerák vigyázzák a lakók személyi és anyagi javait. 24 órás recepciós és biztonsági szolgálat található a bejáratnál. Az aulában éttermek és kávézó kerül kialakításra.


Hozzászólások