Central Park

KépekCím: 1173, Budapest Kaszáló 45.

Ingatlan mérete: 6001 m²

Tervezett megvalósítás éve: 2018


Rövid bemutatkozás

A Central Park lakóház Budapesten, Rákoskeresztúr városközpontjában helyezkedik el.

Az épület a földszinten üzleteket, a mélygarázsban beállókat és tárolókat, a felsőbb emeleteken pedig 49 lakást foglal magában.
Szintenként eltérő számú lakás található, az első emeleten 18db, a második és harmadik emeleten 13-13db, a legfelső negyedik emeleten pedig 5db hatalmas teraszokkal rendelkező penthouse kerül kialakításra. A földszinti üzleteknek közvetlen kapcsolata van a környező utcákkal, a lakásokhoz pedig elérhető lesz egy belső átrium. Valamennyi lakáshoz tartozik erkély, melyek szintén a környező utcákra, illetve a Rákos-patakra néznek.

Az épület tervezése során nagy figyelmet fordítottunk a környezetvédelemre és a megújuló energiaforrások hatékony kihasználására, szem előtt tartva a leendő lakók kényelmét és kedvező rezsi költségét. Éppen ezért a lakóépület fűtési és használati meleg víz igény kielégítésére 2db nagy teljesítményű levegő-víz hőszivattyút építünk be, előtérbe helyezve ezzel a zöld energiát.
Ennek a ma elérhető egyik legmodernebb rendszernek köszönhetően a lakók számára a meleg víz és a fűtés használata során 20-25%-os megtakarítás érhető el.


Szolgáltatások

Az épület nem csak műszaki hanem esztétikai szempontból is a mai kor elvárásainak megfelelő modern megjelenésű. Ennek megfelelően az épület homlokzatán nemes vakolat, valamint kőburkolat jelenik meg. A ház korlátai esztétikus, magas minőségű biztonsági üvegkorlát, mely tovább emeli a ház színvonalát.

A Vevők számára a szaniterek, hideg és meleg burkolatok bemutatására és kiválasztására az Építtető egy kellemes hangulatú bemutatótermet hozott létre a 1173 Kaszáló utca 47. (Keresztúri piac) földszintjén. Minden beépített anyag, mely felhasználásra kerül, csak és kizárólag első osztályú és minőségű.

A Kaszáló utca Budapest 17. kerületének központjában, Rákoskeresztúr szívében helyezkedik el, közel rengeteg központi üzlethez, egységhez illetve a szomszédban egy piac és pláza található, mely kényelmessé teszi az ott lakók életét. A ház közvetlen közelében találhatóak éttermek, szépségszalonok, egészségközpont, gyermekeknek játszóház, bárok, kávézók valamint több bankfiók. Karnyújtásnyira található Rákoskeresztúr főtere, ami egy tömegközlekedési csomópont, így rövid idő alatt megközelíthető Budapest belvárosa.


Hozzászólások