EU Edge

KépekCím: 1027, Budapest Tölgyfa utca 24

Átadás éve: 2017 Q4

Kialakított terület mérete: 227 m²

Irodában dolgozók száma: 19

Bérlő cég: New Kids On The Edge Kft.


Rövid bemutatkozás

Az EU Edge software fejlesztéssel foglalkozik, 12 éve van jelen a hazai és nemzetközi piacon. 2017 elején a cég arculata megváltozott, ezzel egyidőben nőtt a munkavállalók száma, ezért az iroda átalakítása aktuálissá vált.
Az új arculati elemek megjelenésén kívül fontos szempont volt a környezetbarát megoldások használata, illetve egy olyan otthonos, személyes környezet kialakítása, amiben -az irodaház adottságainak figyelembe vételével- mindenki jól érzheti magát.
Az irodaház 2000-ben épült, az iroda egy része az eredeti, open office állapotra lett visszaállítva, ezzel elérve egy tágasabb, világosabb és átláthatóbb teret.
Az iroda többi részében kisebb szobákat rendeztünk be, amik alkalmasak az elvonulásra, relaxációra.


Okok, amiért a díjra érdemes

Az új iroda kialakításán olyan fiatal desingerekkel dolgoztunk együtt, mint a Submachine- Polgárdi Ákos és Rubik Ágnes grafikusok, Csaba Zita belsőépítész és Bergovecz László- Fészek Részek. Az ő átgondolt munkájuknak köszönhetően a lehetőségeinkhez igazodva egy letisztult, de mégis otthonos környezet jött létre, odafigyelve a munkavállalók igényeire. Az iroda személyességét többek között az adja, hogy az új arculatunk részét képező "EU Edge jelek" felbukkannak a berendezési tárgyakon.


Közreműködők

Belsőépítész

Csaba Zita

Irodabútoros

Fészek Részek

Tervező iroda

Submachine


Hozzászólások