City Gate irodaház

KépekCím: 1092, Budapest Köztelek utca 6

Átadás éve: 2017 Q4

Ingatlan mérete: 25000 m²


Rövid bemutatkozás

A budapesti IX. kerületben elhelyezkedő City Gate irodaház nevét központi elhelyezkedéséről kapta, kapujául szolgálva a reptérről a belvárosba tartó forgalomnak.
A három épületből álló komplexum impozáns tornyai üvegborításának köszönhetően könnyen felismerhetővé teszi az épületet, míg a nagy belső udvar az ott dolgozókra inspirálóan hat nap, mint nap.

Az ingatlan nem zajos forgalmi útra néz, mindazonáltal a Köztelek utcai elhelyezkedése révén a város bármelyik pontjáról könnyedén megközelíthető. Az épület közvetlen közelében található Bubi biciklikölcsönző állomás, mely a mindennapi közlekedésben elengedhetetlen lehet. A City Gate-től nem messze található Ráday utca, illetve a Corvin bevásárlóközpont kínál ideális helyszínt az ebédszünet eltöltéséhez, vagy a vásárláshoz, hiszen számos hangulatos vendéglő, barátságos kávézó, kis üzlet megtalálható.
Az 1999-ben átadott épület 2017-ben teljes felújításon esett át, melynek során nemcsak a közösségi terek újulnak meg, de műszakilag is teljes átalakítás történik, melynek köszönhetően az épületben dolgozó bérlők még nagyobb kényelemben tudnak dolgozni.

Kivitelező: Fitout Zrt.


Okok, amiért a díjra érdemes

City Gate kínálatában minden szerepel, ami elvárható egy modern irodai komplexumtól: a legmodernebb technológia, kiváló hatékonyság, elegendő hely a bővüléshez. A 6,5 m2/fős ültetési sűrűség olyan környezetet biztosít, melyben mindenki könnyebben érheti el üzleti céljait. A rendkívül praktikus kialakítás változatos alaprajzokat tesz lehetővé, így a lehetőségek a bérlők üzleti elképzeléseihez idomulnak.

A LEED Gold inősítéssel rendelkező irodaház modernizációját idén kezdte el a CA Immo Hungary Kft., mely során nemcsak a közösségi terek újulnak meg, de műszakilag is teljes átalakítás történik. Ennek köszönhetően az irodaház minden szempontból felveheti majd a versenyt a piacon lévő, fiatalabb, modern épületekkel. A felújítás sikerességét bizonyítja, hogy a felszabaduló 14 000 négyzetméternyi irodaterületből több mint 6 000 négyzetméternyi terület talált gazdára a 2017-es év folyamán.

A City Gate nemcsak egy épület, hanem egy olyan közösségi tér, amit a szárnyaló képzelet szül, de végső, tökéletes formáját a benne élők által nyeri el. Szeretnénk, ha az itt működő cégek hatással lennének a City Gate jövőjére, fejlődésére.


Szolgáltatások

A több bejáratnak és a parkosított belső udvarnak hála az itt dolgozók választhatnak, hogy egyenesen az irodájukba mennek, vagy előtte még esznek-isznak valamit.
A City Gate irodaházban kávézó és önkiszolgáló étterem működik, mindkettőhöz terasz tartozik.
Az őrzött mélygarázsban kerékpártároló és zuhanyzó található, így a biciklivel munkába érkezőknek lehetősége van igénybe venni azt akár minden nap.


Hozzászólások