John Reed Fitness - Átrium Park

KépekCím: 1134, Budapest Váci út 45

Ingatlan mérete: 1800 m²

Bérlők száma: 3000


Főbb bérlők

John Reed Fitness


Rövid bemutatkozás

Magyarországon elsőként az Átrium Parkban létrehozott egyedi megjelenésű edzőterem, nem mindennapi megoldásokkal, különleges atmoszférájával robbant be a köztudatba 2017 januárjában.
Egyedülálló atmoszféra, exkluzív design és speciális zenei kínálat – ez a JOHN REED Fitness Music Club. Egy hely, ahol edzés közben egyszerre érezhetjük magunkat egy egzotikus szigeten, egy luxus apartmanban, vagy akár egy menő hazai és európai DJ élő fellépésén. Berlin, Bonn, Salzburg és Velence után Budapesten a Váci úti Átrium Parkban megnyílt az első JOHN REED Fitness Music Club.
Az IMMOFINANZ tulajdonában lévő irodaház 1800 négyzetmétere ad otthont a fitnesz teremnek, ahol az edzés, a zene és a design egészen különleges módon találkozik: a JOHN REED Fitness Music Club központi eleme a mozgásformához illő zene, a rendhagyó berendezés pedig messze túlmutat a funkcionális szerepeken.


Okok, amiért a díjra érdemes

A JOHN REED edzőtermek műteremszerű kialakítása egzotikus designer belsőt teremt: a street art, az ethno és számos más modern stílus keveredik egyedülálló belsőépítészeti elemekkel. A speciális világítás, a luxus lakáskiegészítők, pompás csillárok, bőrszékek és Naito Shinpei japán designer kaleidoszkópikus tapétája igazán különleges környezetbe helyezi a fitneszgépeket. A koncepciót saját tervezőcsapat dolgozta ki, a kivitelezés során pedig helyi művészekkel működtek együtt: a budapesti klub falait Tripsánszki Dávid varázsolta egyedivé.
Ezen felül kedves, segítőkész személyzet, melynek minden tagja egyben profi edző is. Az újfajta közösségi tér helyet ad kiakapcsolódásnak, edzésnek, kaphatunk személyi vagy csoportos edzéseket, valamint személyre szabott táplálkozási tanácsadást.


Szolgáltatások

JOHN REED Fitness Music Clubban minden adott a modern és komplex edzéshez: a gépi, súlyzós és cardio-edzéstől kezdve a speciális funkcionális erősítéseken át egészen a virtuális CYBEROBICS®-ig és a különböző vibrációs tréningekig. Kétszer egy héten ismert hazai és külföldi DJ-k felelnek az edzéshez illő szettekért, napközben pedig a JOHN REED Radio gondoskodik a hangulatról. A zenei programot mindig a napszaknak és a különböző mozgásformáknak megfelelően válogatják össze. A listákat később online streamelve is el lehet érni a Soundcloud és a Mixcloud felületén.


Hozzászólások