Fagyöngy Lakópark

KépekCím: 1033, Budapest Valéria utca 13

Ingatlan mérete: 15000 m²

Tervezett megvalósítás éve: 2019


Rövid bemutatkozás

Fagyöngy Lakópark Projekt Budapest, III. kerületében a Valéria utca - Róza köz – Körös utca – Papírgyár utca közötti 13.802 négyzetméteres, zöldövezeti, kertvárosi területen valósul meg.
A lakóparkban összesen 160 lakás kerül kialakításra, 2 ütemben.

http://fagyongylakopark.hu/hu

Fagyöngy lakóparkban legelső szempontunk volt a közel egy hektáros épületek körül elhelyezkedő beépítetlen terület hasznosítása a lakásokhoz leginkább illeszkedő módon. Így született meg az urbánus, aktív kert koncepciója, ahol a részletesen kidolgozott tájépítészet találkozik a városi ember életmódjának és igényeinek megfelelő funkciókkal.

A zárt lakóparki kertben kialakítunk egy egyedi, magas minőségű játszóteret és helyet kapnak kültéri fitness gépek is. Így a kert és az abban kialakított közösségi terek a lakók életének szerves részét képezik majd.
Fontos szempontunk volt továbbá, hogy elérhető áron minőségi élettereket hozzunk létre. A cél nem luxus kategóriájú termék létrehozása volt, hanem a mai kor elvárásainak megfelelő magas technológiai, energetikai követelmény párosítva a zöld kertvárosi minőségi élettérrel. Az épületeknél jellemzőek az egyszerű, letisztult formák, természetközeli anyagok használata, míg a belsőépítészetében korszerű, friss design köszön vissza. A lakások magas műszaki felszereltséggel készülnek, melynek köszönhetően nem csak energiatakarékosak, de jóval olcsóbban fenntarthatóak lesznek majd.


Okok, amiért a díjra érdemes

Fejlesztőként ma már fontos feladatunk, hogy ne falakat és négyzetmétereket építsünk és értékesítsünk, hanem valós fogyasztói, vásárlói igényekre alakítsunk ki megfelelő élettereket.  A rohanó hétköznapokan felértékelődik egy olyan otthon ahol a lakás szerves része a kert, ahol a családnak lehetősége van közös időtöltésre, szórakozásra.
Ahol apró design és megvalósítási ötletekkel, mint pl. egy önfenntartó mohafal az lépcsőházakban, különleges tereket hívunk életre.

A Fagyöngy Lakópark fejlesztésénél egy olyan terméket szeretnénk létrehozni, amely az apró részletek, design és megvalósításbeli ötletek segítségével egy élhetőbb, szerethetőbb életteret nyújt majd a lakók számára, mint a legtöbb, hasonló árfekvésű lakóparkok.


Szolgáltatások

korszerű anyaghasználat és design
energiatakarékos gépészet
aktív, parkosított kert - kültéri edzőparkkal, játszótérrel és közösségi terekkel
portaszolgálat és kamerarendszer


Közreműködők

Fejlesztő

Redwood Holding Kft.

Resonator Kft

Tervező iroda

Weber Tervezőiroda


Hozzászólások