Bartók Udvar II

KépekCím: 1115, Budapest Bartók Béla út 105-113.

Ingatlan mérete: 24000 m²

Tervezett megvalósítás éve: 2018


Rövid bemutatkozás

Dél-budai terület hiánypótló fejlesztése, a Bartók Udvar II, mely a XI. kerület egyik fogalmas csomópontjában, a Bartók-Béla út – Tétényi út – Karolina út kereszteződésénél épül, 2018 végi átadással. A projektet hiánypótló épületnek szánjuk, hogy ne csak újabb irodaterületeket jelentsen, de a Te szerethető munkahelyed legyen az épület!
A kettes ütem a Bartók Udvar évek óta teltházzal működő első fázisának a „továbbgondolása”, melyben 24.000 nm irodaterületet építünk bérlőink legmagasabb igényei szerint, mely igényekhez a megannyi felhasználói visszajelzésen át vezetett az út. Mi pedig tanulni szeretünk ezekből!
A 49-es villamosra szállva 16 perc alatt elérhető a belváros szíve, de ha számodra fontos a Kelenföldi vasútállomásra is néhány perc alatt odaérsz. A Bikás parki metrómegálló sétatávolságra van, de ha autóval érkezel is számíthatsz az 500 férőhelyes parkolónkra. Sőt! Ha egy nehéz nap után színházban kapcsolnál ki, tőlünk pár percen belül ezt is megtalálod.


Okok, amiért a díjra érdemes

Bartók Udvar – üzletre hangolva.

A Bartók Udvar II fejlesztés egy „szerelemgyerek” a tulajdonos, InfoGroup számára. Beleépítjük 27 éves ingatlanszakmai tapasztalatunk legjavát, hogy egy igazán élhető, szerethető, kényelmes és minden igényt kielégítő munkakörnyezetet biztosítsunk számodra. A tökéletességre törekvés az épület homlokzatán is tetten érhető majd, hiszen az épület ablakai a Fibonacci számok arányainak megfelelően kerülnek elhelyezésre. A Fibonacci aranymetszés egyébként többek között a virágok szirmainak elhelyezkedésében, a vízicsiga házának formájában, és a DNS molekulában is fellelhető. Az egyetemek közelsége és a kerületi sajátosságok miatt már a ház tervezésekor is becsempésztük a részletekbe a fiatalos lendületet és az avantgárd megközelítést, a ház építési kerítésének egyedi dekorálására az ismert graffiti művészt, Petykát kértük fel.
Az épület szolgáltatásainak megtervezésénél is rá kell hangolódjunk az igényeidre, hogy minden kényelem adott legyen produktív munkavégzéshez, s természetesen az irodaterületek kialakításánál is igyekszünk a lehető leghatékonyabbak lenni.
A műszaki szakembereknek a rugalmas térkialakítás, nagy belmagasság, megbízható elektromos háttér és egyedülálló gépészet; a fiatalos csapatoknak a zöld életterek, teraszok, kávézók, inspiratív és a már most kiépült szolgáltatási környezet miatt szerethető választás az épület. Úgy gondoljuk mindezek okán, s a Te szavazatoddal Az Év Tervezett Projektje cím szerethető nyertese lehet a Bartók Udvar II.


Szolgáltatások

- Mélygarázs 226 gépkocsi beállóval
- Parkolóház 252 gépkocsi beállóval
- Vendégparkolási lehetőség
- Éttermek és kávézó
- Bankfiók és automata
- Tesco Express
- Autómosó
- Ingyenes wi-fi
- BUBI állomás
- BKK futár információs felület
- Elektromosautó-töltő
- Kerékpártároló öltözővel és zuhanyzóval
- Pihenő terek és zöldfelületek
- Sportpálya
- Szelektív hulladékgyűjtés és újrahasznosítás
- 24 órás recepciós és biztonsági szolgálat


Hozzászólások