Allure Residence Budapest

KépekCím: 1095, Budapest Vágóhíd 5

Tervezett megvalósítás éve: 2018


Rövid bemutatkozás

Az Allure Residence Budapest 520 új, napfényes, otthonos lakást kínál egy sarokra a Duna-parttól a Művészetek Palotájától (MÜPA) és a Nemzeti Színháztól. 2018. első negyedévében átadásra kerülő lakóparkban 35-120 nm-es lakásokból választhatnak az érdeklődők, akik kényelmét a mélygarázs, az új üzlethelyiségek, a tágas közösségi terek és a 0-24 órás portaszolgálat biztosítják.

A területen 3 db épülettömbből álló, 6 ütemben megvalósuló, több mint 500 db lakást tartalmazó lakóparkot alakítunk ki, az 1. emeleten a tömbök közötti átjárhatóságot biztosító nyitott, közösségi területekkel kialakított zöldtetővel, a földszinten kiadható bérleményi területekkel. A terepszint alá egy egyszintes mélygarázs kerül.

Az otthonos lakás egyik fő ismérve, hogy elegendő természetes fény világítja meg. A tervezés során szemünk előtt tartott fő irányelv az épület benapozottsága volt. Ebből adódik a tömbök É-D irányultsága és a déli irányban lelépcsőző tömegalakítás. Minden épülettömb két ütemben készül, így a teljes beruházás 6. ütemmel zárul.

A lakópark elhelyezkedésének egyik legfőbb előnye a környék kiváló infrastruktúrája. A rohamosan fejlődő IX. kerületben számtalan kulturális intézmény, üzlet, bevásárlóközpont, ideális sportolási helyszín található. A közelben található a 2-es, 24-es, 51-es villamosok, valamint a 23-as, 54-es és 55-ös buszok megállója. A belváros néhány perc alatt könnyedén elérhető autóval, tömegközlekedéssel, vagy akár gyalog.


Közreműködők

Fejlesztő

ARB Invest Kft.

Tervező iroda

Bord Építész Stúdió

Kivitelezés

EMEL Kft.


Hozzászólások