Kapás 21 by Cordia

KépekCím: 1027, Budapest Kapás utca 21.

Ingatlan mérete: 10429 m²

Tervezett megvalósítás éve: 2018


Rövid bemutatkozás

Örök érték, Buda szívében!

• 8 lakó- és 2 parkolószint
• 102 okosotthon
• lakások nettó 47,02 m2+terasz és nettó 152,51m2+terasz közötti méretben

A Kapás 21 Budapest II. kerületében, a Duna-part közeli Vízivárosban, csendes környezetben épül. Ez a negyed a városközpont közeli elhelyezkedése, kiváló szolgáltatási környezete, valamint magas reputációja miatt a budai régió egyik legkeresettebb helyszíne, mind az új otthont keresők, mind a befektetésben gondolkozók számára. A környéken a korlátozott beépíthetőség miatt az újépítésű, modern lakások száma alacsony, így a Kapás 21 igazi kuriózumnak számít.

Az épület különböző méretű lakások és apartmanok széles választékát kínálja, a felsőbb emeletekről örökpanoráma nyílik a Mátyás-templomra, a Parlamentre, valamint a Rózsadombra. Séta a Duna-parton, bevásárlás a Mammutban, szórakozás a Millenáris Parkban? Mindez csupán sétatávolságra! A Széll Kálmán tér, a Budai vár, valamint a Mechwart liget is csak pár percre található. A környék közlekedési ellátottsága is kiváló: az M2-es metró és a 4-6-os villamos megállója a közvetlen közelében található, de a szentendrei HÉV valamint a budavári sikló is könnyedén elérhető.

A lakásbelsők kialakítása során alkalmazott exkluzív minőségű anyagok, a modern hűtési-fűtési rendszer, a mélygarázs, valamint az okosotthon-kialakítás mind az itt lakók kényelmét szolgálja. Az okosotthon-megoldás révén okostelefonról, tabletről vagy laptopról akár távolról is irányítható, módosítható és felügyelhető a szobák hőmérséklete, a világítás, illetve ellenőrizhető a háztartási berendezések, valamint az ajtók és ablakok állapota. Az okosotthon-rendszer tetszés szerint tovább is bővíthető, még kényelmesebbé, még energiatakarékosabbá téve a lakást.

Ékszerdoboz az ékszerdobozban: penthouse szinti lakásaink megközelítése csak az ott lakók számára lehetséges. A lakások mindegyikének egyedi hűtő-fűtő rendszere lesz, az alsóbb szintektől eltérően, felületfűtéssel.


Okok, amiért a díjra érdemes

• kivételes lokáció: magas reputációjú budai környezet, budai életérzés, kiemelkedő szolgáltatási- és közlekedési környezet;
• lakók kényelmét célzó kialakítás: okosotthonok, mélygarázs, modern hűtési-fűtési rendszer, exkluzív minőségű anyagok;
• megjelenése illeszkedik az utcaképbe, letisztult formavilágával és a homlokzaton használt anyagokkal impozáns látványt nyújt.


Szolgáltatások

• modern hűtési-fűtési rendszer;
• okosotthon-kialakítás;
• prémiumkategóriás lakások a penthouse szinten;
• Mammut bevásárlóközpont, éttermek, oktatási-, kulturális és sportlétesítmények, Duna-part, Millenáris Park, Budai vár szinte karnyújtásnyira;
• M2 metró, 4-6-os villamos, HÉV, budavári sikló a közelben.


Közreműködők

Fejlesztő

Cordia Global 1. Ingatlanfejlesztő Részalap

Tervező iroda

FBIS Építészműterem

Kivitelezés

Pedrano Construction Hungary Építőipari Kft.


Hozzászólások