AddVal Kft.

KépekCím: 1077, Budapest Wesselényi u 16


Rövid bemutatkozás

Az Addval Kft-t 2001-ben alapították. Több, különböző tulajdonban lévő ingatlan portfóliót kezelünk Budapesten és környékén, több mint 70.000 m2-t nemzetközi ügyfeleknek és befektetőknek egyaránt.
Mindenre kiterjedő szolgáltatást nyújtunk kezdve az ingatlanok fejlesztését és hasznosítását beleértve a tervezés & mérnöki szolgáltatásokat, projekt managementet, a vagyon – ingatlan - műszaki managementet és a bérbeadási szolgáltatásokat is.


Okok, amiért a díjra érdemes

Tevékenységünk során a legnagyobb hangsúlyt a megrendelői elégedettségre helyezzük. Célunk, hogy az ingatlanban igazi értéket teremtsünk nap, mint nap.
Mottónk: Results&Solutions
Ügyfeleink elégedettségét és bizalmát az is jelzi, hogy a meglévő megbízásaink terjedelme folyamatosan bővül, egyre több feladattal bíznak meg minket.
Az általunk kezelt ingatlanok a Central Udvar irodaház 15.500 m2, az Ausztria Ház 3.300 m2 és az Corner6 irodaház 6.800 m2 100% -os bérbe adottsággal üzemel. A meglévő bérleti szerződések közül több is lejárt az idei évben, melyeket kivétel nélkül meghosszabbítottak, illetve új bérleti szerződéseket is kötöttünk így összesen mintegy 5.500 m2-re állapodtunk meg 2017-ben.
2017-ben a Corner6 irodaházat felújítottuk, újrapozícionáltunk, melynek köszönhetően az itt korábban kiadatlan területek néhány hónap alatt bérlőre találtak.
A Central Udvar irodaház épületeiben is folyamatos a modernizáció, 2016/2017-ben teljes felújításon esett át.
A szakképzett csapatunk az AddVal irodában és közvetlenül az ingatlanok helyszínén dolgozó munkatársakból áll, így az iroda, a kereskedelmi és ipari ingatlanok üzemeltetését is a legmagasabb színvonalon végezzük. Bérlőink nem csak a help desk felületen jelezhetik a problémáikat, észrevételeiket, de a kisebb felmerülő feladatokat a helyszínen lévő technikus kollégák azonnal el tudják látni.


Főbb ügyfelek, referenciák

Irodaházak: Central Udvar irodaház, Ausztria Ház, Corner6 Irodaház
Főbb ügyfeleink: Goldman Sachs, List Group, UNICEF, ASUS Magyarország, McCann, Eximbank, Fox


Hozzászólások