ConvergenCE

KépekCím: 1134, Budapest Váci út 37.


Rövid bemutatkozás

A ConvergenCE budapesti székhelyű, boutique jellegű ingatlanbefektető és –fejlesztő cég, amely nemzetközi befektetési alapok és magántőke-befektetők partnere. Az átláthatóságra és a bizalomra épülő partneri együttműködéseink során a szakértelmünkre támaszkodva növeljük az ingatlanok értékét és bevételeit. Büszkék vagyunk partnereink, ügyfeleink és munkatársaink sikereire. Alapításunk óta több, mint 150.000 m2 alapterülettel valósítottunk meg kereskedelmi ingatlan-fejlesztéseket, az általunk menedzselt épületek összértéke meghaladta a 200 millió eurót, és több mint 650 millió értékben valósítottunk meg projekteket ügyfeleinknek. Piaci elismerésünket az etikai értékrendünknek, az ügyfeleink irányába mutatott lojalitásnak, fejlesztéseink és szolgáltatásaink minőségének köszönhetjük.


Okok, amiért a díjra érdemes

A ConvergenCE a klasszikus „local asset management” hazai úttörője. Az ingatlanalapok helyi vagyonkezelőjeként 2004-es alapítása óta folyamatosan nyújtja ezt a szolgáltatást olyan nemzetközi ügyfeleknek, mint a Europa Capital, a JPMorgan vagy a KGAL.

A 2010-ben fejlesztett és azóta is vagyonkezelt kiemelkedően sikeres Eiffel Square Irodaház után a ConvergenCE 2017-ben fejezte be a Kálvin Square és CityZen Irodaház fejlesztését.

A Kálvin Square Irodaház 2015 áprilisi megvásárlása óta az épület elérte a 100%-os bérbeadottságot és sikeresen értékesítésre is került. A Duna Office Center ma már teljesen felújítva, mint CityZen Irodaház fogadja a bérlőket. Megújultak és kibővültek a közös területek, vadonatúj légkondicionáló és légkezelő berendezések, valamint szerelhető álpadlórendszer épület ki a házban. A korábban nehéz sorsú épület bérbeadottsága ma már meghaladja a 90%-ot.

A siker az épületek megújítása mellett nagyban köszönhető a vagyonkezelés újra pozicionálásának. A ConvergenCE vagyonkezelésének legfőbb alapja a szoros bérlői kapcsolat és a minőségi szolgáltatások mind a megbízók, mind a felhasználók felé. A ConvergenCE elsődleges feladata a megbízói felé az ingatlan értékének növelése. E feladat sikerességének legfontosabb bizonyítéka a Kálvin Square és a CityZen Irodaházak 2017-es értékesítése, amely minden szempontból felülmúlta a tulajdonos üzleti tervét. A ConvergenCE a vagyonkezelés mellett property- és project management szolgáltatásokat is végez és hisz abban, hogy ezen szolgáltatások együttes igénybevétele jelent a legnagyobb garanciát egy ingatlan-projekt véghezvitelében.

A ConvergenCE elkötelezettségének legfőbb bizonyítéka, hogy mind az Eiffel Square Irodaház, mind a Kálvin Square és a CityZen irodaházak esetében az új tulajdonos KGAL továbbra is a ConvergenCE-el végezteti el a helyi vagyonkezelési feladatokat.

Ügyfeleink mondták rólunk:

„We have found ConvergenCE to be highly professional and reliable in the provision of their services to our


Főbb ügyfelek, referenciák

Europa Capital
JPMorgan
KGAL


Hozzászólások