Duna Terasz Premium

KépekCím: 1138, Budapest Úszódaru 10.

Tervezett megvalósítás éve: 2019


Rövid bemutatkozás

A Duna Terasz Premium 9 emeletes, a Foka-öböl felé tájolt „U” alakú épület, melynek jellegzetessége, hogy az épületszárnyak vége lépcsőzetes teraszokban végződik. Ennek köszönhetően a lakók akár a nappalijukban ülve gyönyörködhetnek a varázslatos kilátásban a Dunára, a jachtkikötőre és a Budai-hegyekre. A teraszház épületszárnyai gondozott belső kertet ölelnek közre. A belső kert játszótérrel, hangulatos világítással övezett sétányokkal, színpompás virágokkal, valamint esztétikus feszített víztükörrel kerül kialakításra. Képzeld el, hogy a teraszodon grillezel vagy az erkélyeden vacsorázol. A lakóparkban található 322 lakás mindegyikéhez ideális méretű, jól használható terasz vagy erkély kapcsolódik, az első emeleten pedig nagy méretű tetőkertek szolgálják a lakók kényelmét.


Okok, amiért a díjra érdemes

A Duna Terasz Premium egyedülálló elhelyezkedésének köszönhetően sikeresen ötvözi
a természet-közeli otthonok nyugalmát a belvárosi nyüzsgés közelségével.

A Duna Terasz Premium a XIII. kerület népszerű övezetében, a Foka-öböl mellett épül. A lakópark tervezésénél fő célunk volt, hogy olyan tágas, napfényes élettereket hozzunk létre, ahol öröm élni, játszani, dolgozni, ahol öröm ébredni, és a nap végén jól esik hazatérni. Ennek érdekében felhasználtuk korábbi, többszáz lakás építése és értékesítése során szerzett tapasztalatainkat.

A formabontó teraszos homlokzat igazi építészeti különlegesség, melynek köszönhetően az épület harmonikusan illeszkedik a környezetébe, és napfényes, tágas teraszokkal gazdagítja a hozzájuk tartozó otthonokat. A lakóparkban minden lakáshoz tartozik erkély, terasz vagy tetőkert, melyek kiváló lehetőséget biztosítanak a nap végi kikapcsolódásra, de akár családi rendezvények helyszínéül is szolgálhatnak.


Szolgáltatások

- a lakók és ingatlanok biztonságát a 24 órás biztonsági szolgálat, kamerarendszer biztosítja

- autók elhelyezésére kétszintes mélygarázs, illetve tároló helyiségek kerülnek kialakításra


Hozzászólások