Benczúr11 új lakófejlesztési projekt

KépekCím: 1068, Budapest Benczúr 11

Ingatlan mérete: 4530 m²

Tervezett megvalósítás éve: 2019


Rövid bemutatkozás

A VI. kerület diplomata negyedében, a Városligeti fasor és az Andrássy út között, fákkal övezett nyugodt mellékutcában kínálunk elegáns, új-építésű otthonokat. Az épület a patinás és a modern egyedülállóan lenyűgöző ötvözete.

3 különálló, a földszinten összekapcsolt épület-egységben kerül kialakításra 39 új építésű lakás; 2 szint mélygarázzsal. A lakásokban a legkorszerűbb hőszivattyús hűtés-fűtés rendszer biztosítja a kellemes hőérzetet.
Az épület-egységek szépen parkosított díszkertet fognak közre.

A beruházó, Pannónia Nyugdíjpénztár biztos finanszírozási háttérrel és teljes önerővel garantálja a projekt megvalósulását.
A Benczúr11 teljes körű ingatlanfejlesztési projekt menedzsment tevékenységének ellátásáért a beruházó kizárólagosan megbízott ingatlan portfolió-kezelő cége a GPM Kft. felel.

A Benczúr11 projekt kisfilmjét itt tekintheti meg:
https:https://youtu.be/vWzEnx1jRSQOkok, amiért a díjra érdemes

A projekt a klasszikus és a modern egyedülálló ötvözete, melyet a belvárosi környezethez való illeszkedés és a korszerű stílus irányok egyedülálló összhangja biztosít.

A Benczúr utcai épület 1870-es évekre visszanyúló története, építészeti minősége átlagon felüli, megőrzése kötelességünk, a terveket ennek szellemében készítettük.

A Benczúr utcai klasszikus homlokzatú épületszárny a Nyugdíjpénztár székházának ad majd otthont, míg a legfelső szinteken a garázsszintről induló saját lifttel elérhető belső kétszintes lakások kerülnek kialakításra, lenyűgöző panorámával Pestre, a Bazilika tornyára és a budai hegyekre. Az utcafronti épület története az1870-es évekre nyúlik vissza, építészeti minősége átlagon felüli, megőrzése kötelességünk, így a terveket ennek szellemében készítettük.

A másik két udvari, íves homlokzatú, modern épületszárnyban hatalmas üvegfelületű, egyedi tervezésű, világos, modern otthonok kerülnek kialakításra. A felső emeleti lakásokból a káprázatos gellérthegyi panorámát is élvezhetjük.

A lakások egyedi alapterületi megoldásokkal, 30-150 m2 nagyságig változatos méretben kerülnek kialakításra 2 szintes teremgarázsban elhelyezésre kerülő parkoló helyekkel.

A lakók kényelmét a legkorszerűbb mennyezeti hűtés-fűtésrendszer biztosítja, mely minden évszakban biztosítja a megfelelő és legkomfortosabb hőérzetet, mindemellett a mennyezetben futó és elvakolt csöveknek köszönhetően radiátorok nem kerülnek kiépítésre, így a lakások térkihasználása a legoptimálisabb lehet.

A Benczúr11 projektben tehát egyedi, vissza nem térő lehetőséget kínálunk Vevőink részére a múlt történelmének színfalai mögött mai, modern otthonok vásárlására.


Szolgáltatások

Portaszolgálat.


Közreműködők

Projektmenedzsment

GPM Kft.


Hozzászólások