Budai Bolero I. Lakópark

KépekCím: 1117, Budapest Alíz utca 6.

Ingatlan mérete: 28316 m²

Tervezett megvalósítás éve: 2018


Rövid bemutatkozás

A Budai Bolero Lakópark a XI. kerület dinamikusan fejlődő részén, a Duna-part szomszédságában, a Szerémi és a Barázda út által határolt területen fekszik. Központi elhelyezkedése révén közel van mindenhez, ami a beköltözők számára kiemelt jelentőséggel bír (tömegközlekedés: busz, villamos, metró, vasút; óvodák, iskolák, bevásárló- és sportközpontok, orvosi rendelő, kulturális- és szórakoztató központok, rekreációs övezet: Kopaszi-gát), és kellő távolságban mindattól, ami nem. A leendő lakók nyugalma érdekében az épület az Alíz utca felől közelíthető meg gépkocsival, függetlenül a Szerémi úton zajló forgalomtól. A lakópark tervezése és kivitelezése során ‒ az építőanyagoktól kezdve, az alkalmazott technológiákon át, a szakmunkákig ‒ kiemelt figyelmet szentel(t)ünk a minőségnek. Ez az a hozzáadott érték, amely megkülönbözteti a Budai Bolerót a konkurenciától, és amellyel megalapozzuk vásárlóink hosszú távú elégedettségét, nyugalmát, valamint megháláljuk bizalmát.
A Budai Bolero I. Lakóparkban 437, erkéllyel rendelkező (a legfelső szinten, illetve egyes 5. emeleti lakások esetében tetőterasszal, az első emeleten pedig kertkapcsolattal bővül a kínálat), változatos elrendezésű és tájolású lakás épül. A garzonlakások hálófülkés kialakítása praktikus megoldás azok számára, akik négyzetméterben kevesebbel is beérik, ám ragaszkodnak a kényelemhez. Az épület alatt kétszintes teremgarázs húzódik, tárolókkal, kerékpártartóval és e-töltőkkel (opcionális), így a Boleróban azok is megtalálják a számításukat, akik "környezetbarát üzemmódra" váltanak. Az 1-es villamos vonalának a Kelenföldi buszvégállomásig, illetve vasútállomásig történő meghosszabbítása, a hatalmas P+R parkolók kialakítása és a tervezett kerékpárút-beruházások révén a kerület tömegközlekedése is fokozatosan átformálódik. A szemléletváltás önkormányzati szinten évekkel ezelőtt elkezdődött, a fenntartható fejlődésre törekvés, a közösségi terek kialakítása mára a legélhetőbb városrésszé tették Buda XI. kerületét.


Okok, amiért a díjra érdemes

Az életterükre, lakóhelyükre, otthonukra, lakóközösségükre igényes városlakók számára kínálunk megfizethető árú lakásokat egy kivételes lokalizációjú (tömegközlekedéssel, gépkocsival egyaránt könnyen megközelíthető, városközponthoz közeli, ugyanakkor menekülőutakkal jól ellátott), Duna-parthoz és a rekreációs övezethez közeli helyen. A Budai Boleróban a környék infrastrukturális adottságai lehetővé teszik a tartós "honfoglalást". A lakók itt hosszú távra berendezkedhetnek, minden életszakaszban megtalálják házon belül, illetve a közelben azt ‒ legyen szó bölcsödéről, óvodáról, általános- és középiskolákról, felsőoktatási intézményről, kultúráról, sportról, szórakozásról, bevásárlásról, ügyintézésről, társasági életről, egészségügyi ellátásról ‒ ami a kényelmes és minőségi élethez kell.

A Budai Bolero Lakópark emberközeli, ügyfélbarát kommunikációjával és vevőközpontú ügyfélszolgálatával új színt visz ‒ és új szintet képvisel ‒ a lakóparkok értékesítésének gyakorlatába(n). Műszaki koordinátoraink tapasztalt belsőépítészek, akik legjobb tudásunk szerint támogatják és segítik a vásárlói döntés meghozatalát, akár az ideális lakásméret, fekvés, elrendezés meghatározásáról, akár az alap- és extrafelszerelések, burkolatok kiválasztásáról van szó. Az értékesítési irodával kapcsolatba kerülő érdeklődők, vevők pozitív visszajelzései nap mint nap megerősítenek bennünket abban, hogy jó úton haladunk, és bár az első kulcsátadásokra csak 2018 januárjában kerül sor, örömmel tölt el bennünket, hogy már most kialakulóban van egy egymást támogató, informáló, segítő, tevékeny lakóközösség, melynek ‒ bárcsak háttérszereplőként ‒ de közrejátszhattunk a létrejöttében.


Szolgáltatások

Kaputelefon, 24 órás portaszolgálat, bekamerázott lépcsőházak és garázsbejárat ‒ ezek jelentik a társasházi szintű védelmet. Ezenfelül minden lakás vételára tartalmazza a riasztórendszer előkészítését.
Rendezvényekre, társasházi közgyűlésekre közösségi helyiséget alakítunk ki, mely számos funkciót betölthet és még közelebb hozza egymáshoz az itt lakókat.
Az épület parkosított környezetében saját játszótér várja a gyerekeket, a felnőttek pedig kültéri kondigépeken erősíthetnek. Természetesen a társasági élethez nélkülözhetetlen, hangulatos, kiülős helyekben sem lesz hiány, hiszen mindenkinek más jelenti a kikapcsolódást.
Az épület alatt kétszintes mélygarázs húzódik, tárolókkal és kerékpártartókkal.

A fűtéshez és a tisztálkodáshoz szükséges meleg vizet kiemelkedően gazdaságos kondenzációs gázkazán biztosítja. A lakásokat programozható szobatermosztátokkal szereljük fel.
Az épület hőszigetelése, illetve az alkalmazott fűtésrendszer alacsony fenntartási költségeket eredményez.
A 6. emelet feletti vagy a 3o millió forintnál magasabb vételárú lakásokhoz alapból jár klímaberendezés. A lakások folyamatos átszellőzését automatikusan nyíló szellőzők (résszellőzők) biztosítják.
A fürdőszobák kialakítása személyre szabottan történik, a lakás hideg/meleg burkolatainak kiválasztása szintén a leendő tulajdonosok fantáziájára van bízva, melyhez mindennemű szakmai segítséget biztosítunk a számukra.
Ami a szolgáltatásokat illeti, mi itt húztuk meg a határt, így a beköltözők kényelemben és biztonságban érezhetik magukat, a közös költség mégsem szökik az egekbe.


Hozzászólások