Váci Greens D

KépekCím: 1138, Budapest Váci út 121-127.

Átadás éve: 2017 Q4

Ingatlan mérete: 15647 m²


Rövid bemutatkozás

A Váci Greens irodapark 130.000 négyzetméternyi exkluzív „A+” kategóriás irodaterületet kínál egyedülálló zöld, közösségi környezet által övezve. A Váci Greens tervezése és kialakítása a legjobb építészeti megoldásokat ötvözi a legújabb építési technológiákkal. Ennek köszönhetően a bérlők alacsony üzemeltetési költségekkel számolhatnak. Emellett a projekt környezettudatossága is egyedülálló, melyet a BREEAM „Excellent” minősítés fémjelez. A Váci Greens az első épület Magyarországon, amelyet a világszerte méltán elismert környezeti minősítéssel tüntettek ki. A BREEAM minősítés fontos szempont a környezettudatos bérlők irodaválasztásában. Az épületek szintterületei oly módon kerültek kialakításra, hogy a lehető leghatékonyabb irodai elrendezést biztosítsák, ugyanakkor számos lehetőséget kínálnak arra is, hogy ideális szintelosztást valósíthassanak meg több bérlős megoldás esetén. Ennek köszönhetően kisebb alapterületen, alacsonyabb költségek mellett is megfelelő irodára találhatnak a Váci Greens bérlői.

A Váci Greens D a 4. elkészült épület a Váci Greens irodaparkon belül. A 15647 m2-es -3+fszt+6 szintes "A+" kategóriás épületet a Váci Greens sikertörténetéhez méltóan kimagasló kereslet jellemzi. Az épület közel 50%-a már bérbeadásra került olyan nagy nemzetközi cégeknek mint az Unilever és a Costa Coffee, akik 2018 januárban és márciusban költöznek be az épületbe.
Az épület földszintjén kialakításra kerülő food court koncepció részeként egy átjáró passázson keresztül teraszokkalés zöld szigetekkel rendelkező vendéglátó egységek sokasága nyílik 2018 első negyedévében.

A Váci Greens D az épületeket közrefogó több ezer m2-es piazza közepére néz. A piazza is mint minden a Váci Greens-en belül, a bérlők kényelmét szolgálja szabadtéri közösségi funkciója révén.

Az éület BREEAM Excellent minősítéssel rendelkezik.

Az irodaházat a Vikár és Lukács Építészstúdió tervezte. A Váci Greens D fejlesztője és tulajdonosa az Atenor.


Okok, amiért a díjra érdemes

- Építészetileg, esztétikailag kimagasló színvonalú "A+" kategóriás spekulatív alapon fejlesztett irodaház
- Műszakilag a legmagasabb minőséget képviseli
- BREEAM Excellent minősítésű zöld épület, ergonómikus és a lehető leghatékonyabb irodaterületekkel
- Szolgáltatások házon és irodaparkon belül
- Nagy nemzetközi bérlői mix
- Átadása előtt az épület közel 50%-os bérbeadottsági szinttel rendelkezett


Szolgáltatások

- Étterem,
- Costa Coffee
- Salátabár
- Unilever shop
- 24-órás recepciós és biztonsági szolgálat
- 3 szintes mélygarázs bérelhető parkoló és raktárterületekkel, valamint biciklitárolóval, öltözővel és zuhanyzóval


Közreműködők

Fejlesztő

Atenor


Hozzászólások