CSALOGÁNY43

KépekCím: 1027, Budapest Csalogány utca 43

Ingatlan mérete: 23000 m²

Tervezett megvalósítás éve: 2019


Rövid bemutatkozás

Az OTP Ingatlan Zrt. Buda szívében, a főváros I. és II. kerületének határán, a Széna tér szomszédságában egy igényes, többfunkciós társasház építését kezdte meg 2017 nyarán. A környék magas presztízse és az egyedülállóan jó tömegközlekedés igazi gyöngyszemmé teszi a társasházat. Az elkészült tervek alapján 99 db lakás kerül megépítésre.

A lakók kényelmének érdekében az épület földszintjén egy nagy LIDL áruház, e fölött, az első emeleten, illetve a második emelet egy részén irodák kerülnek kialakításra. Az „U” alakú épületben 44-142 m2 közötti, nagy erkélyes, változatos alaprajzi elrendezésű, kényelmes lakások várják lakóikat.


Okok, amiért a díjra érdemes

A gondos tervezői munka által az épület különleges homlokzata meghatározó lesz a környéken. A tervek szerint az épület az energiatudatos építészet jegyében valósul meg, a gazdaságosan üzemeltethető rendszerek (hőszivattyú) és az épület kiváló hőtechnikai jellemzői által a fenntartási költségek várhatóan rendkívül alacsonyak lesznek. A kedvező üzemeltetési költségek mellett a lakások egyes helyiségei egyedileg temperálhatóak lesznek (mennyezet hűtés-fűtés és padlófűtés kombinációja).
A projektünket azoknak ajánljuk, akik Buda központi, szolgáltatások és közlekedés szempontjából legjobb helyén keresnek exkluzív, magas minőségi szinten megépített, egyedi megjelenésű otthont.


Szolgáltatások

- Exkluzív megjelenésű LIDL üzlet az épület földszintjén.
- Egymástól elkülönületen használható többfunkciós épület (kereskeledelmi egység-irodák-lakások)
- Kétszintes mélygarázs és tárolók


Közreműködők

Tervező iroda

Hajnal Építész Iroda

Fejlesztő

OTP Ingatlan Zrt.

Kivitelezés

Stettin-Hungária Kft.


Hozzászólások