Bauer Residence

Képek



Cím: 1086, Budapest Bauer Sándor 3-5

Ingatlan mérete: 3300 m²

Tervezett megvalósítás éve: 2018


Rövid bemutatkozás

A Bauer Residence a Blaha Lujza tértől 2 percre található Bauer Sándor utcában épülő társasház, 59 lakás és 2 iroda megvalósulásával.
A lakások 32 és 131 nm közöttiek, számos közülük megfelel a CSOK követelményeinek. Minden lakáshoz erkély/terasz valamint kerékpártároló tartozik. A belső udvaron két nagy, szépen parkosított díszkert létesül. A földszinten elhelyezkedő teremgarázsban gépkocsiparkoló-helyek és tárolók vásárolhatóak.
Garantáljuk az 'AA+ - Kiemelkedően nagy energiahatékonyságú' minősítésű tanúsítványt, köszönhetően a ház modern hőszigetelő és kondenzációs fűtési rendszerének. Az épületben portaszolgálat és kamerarendszer biztosítja majd a lakók nyugalmát.
Várható átadás: 2018. január


Okok, amiért a díjra érdemes

Budapest 8. kerületében cégünk az elsők között látta meg annak lehetőségét, hogy e nagyszerű beruházással hozzájáruljon a kerület megítélési helyzetének javításához és ösztönözzünk más beruházókat is arra, hogy a kerület visszanyerje egykori pompáját. A Bauer Residence központi elhelyezkedésének, kiváló infrastrukturális adottságainak és a terv zsűri által is elismerést kapott tervezésének köszönhetően megfelel a mai kor minden követelményének és igényének. A válság után - az újraéledő beruházási kedvet megelőzően - cégünk az elsők között volt, akik bizalmat adtak a Magdolna negyednek. Nagyban hozzájárultunk a később induló, más beruházók által történő fejlesztése sikerességéhez is, hiszen rengeteg prekoncepciót kellett ledöntenünk és eloszlatnunk a projekt indulása óta. Sokan nem hittek a projektünkben, nem lehet eladni a lakásokat olyan áron, ahogyan kínáltuk. Már a tervezési koncepció része volt az, hogy ragaszkodtunk egy magasabb minőséghez és nem álltunk be abba a sorba, ami a 8. kerület ezen részén jellemző volt korábban, azaz nem voltunk hajlandóak alacsony minőségű, olcsó lakásokat építeni még itt a Magdolna negyedben sem. Az eltelt idő igazolta a tervezési koncepció helyességét, és egy hogy olyan épületet alkottunk, amire joggal büszkék lehetünk és örömmel fogadjuk a vevőink pozitív visszajelzéseit. Épületünk méltán viszi tovább a Magdolna negyed megújulásának vonalát és kijelöli a fejlődés irányát. Úgy gondoljuk, hogy fejlesztői bátorságunk és megvalósuló épületünk méltó arra, hogy a pályázatot megnyerhesse.


Szolgáltatások

Portaszolgálat


Közreműködők

Fejlesztő

Bauer Projekt Kft.

Projektmenedzsment

Buildea Projekt Management Kft.

Tervező iroda

Invenio Stúdió Kft.

Kivitelezés

Pesti Építő és Faipari Zrt.


Hozzászólások