GE kantin

KépekCím: 1138, Budapest Váci út 117-119

Ingatlan mérete: 1100 m²

Bérlők száma: 22000


Főbb bérlők

GE


Rövid bemutatkozás

A GE különleges kantint nyitott a Váci Greens irodaház B épületének földszintjén. A 1100 négyzetméteres éttermet, amely azonnal pezsgő közösségi térré vált, a világ vezető digitális iparvállalatának hazai képviselete saját dolgozói számára alakította ki.

A kantin belsőépítészeti tervezése a TP Bennett, építész tervezése a TIBA Stúdió munkáját dicséri. A projektmenedzsmentet a bérlőt képviselő Cushman & Wakefield látta el. A kivitelezést a GE számára már korábban több minőségben is dolgozó DVM group végezte. A munkálatok 2017 elején értek véget.


Okok, amiért a díjra érdemes

A barátságos miliőt a kellemes ritmusban tagolt tér, a faborítású falak, a pasztellszínű bútorok, a levélformájú felülvilágítók és a meleg fényt adó lámpák biztosítják. A nyugalmat árasztó, otthonos közeget teremtő bútorok között a kollégák igazi oázisra lelnek.

Az étterem egyes részei más-más stílusú berendezéssel várják a vendégeket. Mindenki megtalálja a hangulatának megfelelő teret, akár gyors étkezésre vágyik bisztró asztaloknál, akár kollégáival együtt az egyik színes bokszban ebédelne, a függőszékekben hintázva lazulna, vagy a kávézó kanapéjába süppedve beszélgetne.


Szolgáltatások

Étterem, kávézó, lounge, közösségi tér


Közreműködők


Hozzászólások