Cofidis

Képek

Az Év Irodája Fődíj 2017 DöntősCím: 1133, Budapest Váci út 96-98.

Átadás éve: 2017 Q2

Kialakított terület mérete: 3200 m²

Irodában dolgozók száma: 300

Bérlő cég: Cofidis

Irodaház: Nordic Light


Rövid bemutatkozás

A Cofidis egy belvárosi épületből költözött el a Váci útra. Emiatt különösen fontos volt, hogy az iroda belsőépítészeti kialakítása kellemes munkakörnyezetet biztosítson a kollégáknak.
Az új helyszín megtalálását és kiválasztását kimondottan gyors bérleti tárgyalások követték, ami után még 2016-ban megindult a tervezési folyamat. A kiépítési munkálatokkal párhuzamosan zajlott az egyéb beszállítók tendereztetése. A cég 2017 májusában vehette birtokba új otthonát.


Okok, amiért a díjra érdemes

Az eredményes munkavégzést nem csak a funkcionális irodabútorok és a dolgozók szavazatai által kiválasztott munkaszékek támogatják, hanem már az alaprajz megalkotásánál is fontos volt, hogy kellő mennyiségű és méretű tárgyaló és egyéb közösségi tér kerüljön kialakításra ezzel ösztönözve a kollaborációt.
A legforgalmasabb bejárati részeken a betonra emlékeztető falfelület nem csak praktikus, de az ezen a részen alkalmazott nyitott álmennyezettel együtt hangsúlyozza a megálmodott belsőépítészeti irányt. A burkolatok és a munkaasztalok visszafogott szürke-fehér alapszíneit a fa hatású falburkolat, a színes faldekoráció, a nyitott terekben elhelyezett szófák és a gazdag növényzet ellenpontozza. A végeredmény egy letisztult, fiatalos, otthonos hatású munkahely.


Közreműködők


Hozzászólások