Duna Tower

KépekCím: 1138, Budapest Népfürdő 22.

Átadás éve: 2006

Ingatlan mérete: 31500 m²


Rövid bemutatkozás

A 2000-ben alapított GTC Magyarország a varsói Globe Trade Centre S.A. tagjaként a hazai ingatlanpiac egyik meghatározó szereplője.

A Duna Tower irodaház 31.500 m2 bérbeadható területével 2015 év vége óta bővíti a GTC cégcsoport portfólióját.

Az irodaház ikonikus épülete közvetlenül a pesti Duna parton helyezkedik el, kellemes, dinamikusan fejlődő környezetben, a frissen felújított Duna-sétány szomszédságában.
A 2006-ban átadott épület 2016.-ban és 2017.-ben is jelentős átalakításokon esett át.

Többek között 3.000 m2 közösségi terület újult meg a KÖZTI Stúdió tervei alapján. Új arculatot kapott a központi lobby, a kert és a terasz.

A bérbeadottság közel 100%-os, ami köszönhető a kiváló elhelyezkedésnek és a folyamatos fejlesztéseknek. A Duna Tower Irodaház az Árpád hídi metró megállótól és az 1-es villamostól is pár perc sétára található, emellett számos helyi busz is elérhető a közelben.

Az épületegyüttes különlegessége ikonikus tornyaiban rejlik.


Okok, amiért a díjra érdemes

A GTC új tulajdonosként nagy hangsúlyt fektetett az irodaház friss arculatának kialakítására.
Az elmúlt két évben végrehajtott fejlesztések tovább emeleték az irodaház színvonalát. Kellemesebb, színesebb környezetet hoztak létre a házban dolgozók számára.
Az átalakítások eredményességét mi sem mutatja jobban, mint a közel 100%-os bérbeadottság és az elégedett bérlői közösség.


Szolgáltatások az épületben

A Duna Tower elhelyezkedése kiváló, az M3-as metró és az 1-es villamos közelsége, a kiépített bicikli út gyorsan megközelíthetővé teszi a belvárost.
Az épületben a helyszíni posta, ATM, étterem, kávézó és cukrászda teszi könnyebbé az itt dolgozók hétköznapjait. A környéken sétatávolságban található számos étterem, élelmiszerbolt, patika, illetve több park is.


Hozzászólások