Muse közösségi iroda

KépekCím: 1055, Budapest Szent István körút 15

Ingatlan mérete: 120 m²


Főbb bérlők

Kisvállalkozások, startupok, designerek, IT cégek, egy-két-háromfős mikrovállalkozások.


Rövid bemutatkozás

A belváros közepén a Vígszínház közvetlen szomszédságában egy teljesen felújított gyönyörű épületben található új 120 m² irodánk, melyet egy igazán inspiráló és munkára ösztönző, mégis barátságos és otthonos környezet jellemez.
Erkélyünk és hatalmas ablakaink a körútra néznek ahonnan látni a Vígszínházat, a Margit szigetet és a Nyugati pályaudvart, a galérián babzsákokon vagy kanapén pihenhetsz, feltöltődhetsz vagy meditálhatsz a növényfalunk mellett. A Museban különböző workshopokon a kapcsolatépítés garantált akár üzleti, szakmai vagy kulturális téren.
Számos területet szeretnénk támogatni, főleg feltörekvő művészeket, alkotó és értékteremtő embereket, egyfajta kreatív közösség létrehozása a célunk, nem kizárva a kisebb létszámú üzleti rendezvények befogadását.


Okok, amiért a díjra érdemes

Ahová csak nézünk, az irodában található használati tárgyak, stukkók, fogasok, asztalok, pultok, világítások, galéria, növényfal, saját fantáziánk szüleménye melyeket saját kezűleg valósítottunk meg. Így a Muse legnagyobb értéke az, hogy a közösségünk egy olyan környezetben dolgozhat ami inspirálja őket még a legnehezebb feladatok elvégzésében is.


Szolgáltatások

70 + 20 m² közösségi tér, konyha és galéria használat, 18 m²-es privát tárgyalóval és külön hozzá tartozó konyha, három mellékhelyiség két zuhanyzóval. Gyors internet, ergonómikus, kényelmes székek, egyedi bútorok és design, klíma, flipchart, whiteboard, projektor.


Hozzászólások