BASF Iroda

Képek


Szolgáltatók

Projektmenedzsment

Colliers International

Kivitelezés / Fitout

ProInterier Kft.

Irodaszőnyeg, padló

ProInterier Kft.

Tervezés / belsőépítészet

Value 4 real

További szolgáltatók


Cím: 1133, Budapest Váci út 69-98

Átadás éve: 2016 Q4

Kialakított terület mérete: 1700 m²

Irodában dolgozók száma: 114

Bérlő cég: BASF Hungária Kft.

Irodaház: Nordic Light


Rövid bemutatkozás

A BASF Hungária a világ egyik legnagyobb vegyipari vállalata. Budapesti irodája egyben a dél-kelet európai régió központja is.

A Nordic Light irodaház 5. emeletén kialakított irodánk az úgynevezett active office irányelveit követi, melynek fő pillére, hogy feladatra szabottan használhatják a kollégák az irodát.

Az egy légterű, de jól strukturált irodában találhatók kényelmes, kanapés közösségi térek, különböző méretű megbeszélésekre szabott tárgyalók, koncentrált munkavégzésre alkalmas egyszemélyes kis helyiségek is, de úgynevezett kupék is a kollégák rendelkezésére állnak, amik egy oldalon nyitott 1-4 személyes kis terek.


Okok, amiért a díjra érdemes

Az iroda kialakításánál a fő cél a kollégák közötti együttműködés erősítése volt. A különböző funkcionális terekkel az egyes feladatok kényelmesebben végezhetők.

Az iroda design-jában a BASF brand elemei voltak az irányadók (kocka motívum, színek), de a teljes tér vizuális kialakítása a kollégák kezében volt. A tervezőiroda munkáját a dolgozói fókuszcsoport segítette, a munkatársak elképzelései köszönnek vissza az iroda különböző pontjain.


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!