Molnár&Bányai Cégcsoport

Képek


Szolgáltatók

Tervezés / belsőépítészet

Ternyák Éva - Té.arch Belsőépítészeti Stúdió

További szolgáltatók


Cím: 9022, Győr Liszt Ferenc utca 35.

Átadás éve: 2016 Q4

Kialakított terület mérete: 550 m²

Irodában dolgozók száma: 40


Rövid bemutatkozás

A Molnár&Bányai cégcsoport alapítói 25 éve nyújtanak ügyfeleik részére a pénzügyek, a jog, az adózás és a számvitel területén hozzáadott értéket képviselő szolgáltásokat.

Filozófiájuk része, hogy ügyfeleik a megoldásokat egy helyen kapják meg, ezért a különféle szolgáltatásokat, cégcsoporton belül végzik az egyes szervezeti egységek : a könyvvizsgálati szolgáltatásokat ( Molnár és Bányai Könyvvizsgáló Kft.) , könyvvezetés, adóügyi szolgáltatás, munkaügy, bér és társadalombiztosítási ügyviteli szolgáltatásokat (Molnár és Bányai Gazdasági Tanácsadó Kft.), illetve a jogi tevékenységet, tanácsadást (dr Bányai Péter Ügyvédi Iroda).
Szakmai ismereteik és ágazati tapasztalataik révén az igényeknek megfelelő és testreszabott szolgáltatáscsomagokat állítanak össze. Helyi elérhetőségeik és kapcsolataik ügyfélközpontú szolgáltatást és a gyors megoldásokat biztosítanak.
Jelenleg három irodában ( Budapest, Győr, Mosonmagyaróvár) közel 80 munkatárs szakismeretével teszik lehetővé, hogy összetett, speciális szakmai kérdéseket is megoldjanak. Ügyfeleik között számos jelentős hazai, és nemzetközi háttérrel rendelkező cég található.
Középnagyságú tanácsadó cégként az ügyfelekkel való közvetlen kapcsolat és a munkatársak személyes elkötelezettsége kiemelt érték a cégcsoport számára.

Az új győri székhely kialakításánál egy olyan megjelenésben mai hangvételű, elegáns, korszerű irodaegyüttes megvalósítását tűzték ki célul Győr belvárosában megvásárolt 2016-os befejezéssel épülő ingatlanukban, mely illeszkedik a cég filozófiájához, tevékenységi köréhez és emellett már kialakított arculatához. Fő szempont volt, hogy korszerű, és professzionális legyen, amellett, hogy a kollégák jó közérzetét munkavégzés közben kényelem, hatékonyság szempontjából a lehető legjobban szolgálja.


Okok, amiért a díjra érdemes

A hosszú egyeztetések egyfajta együtt gondolkodást tettek lehetővé a belsőépítésszel, melynek eredményeképp sikerült egy olyan funkcionális megoldást megálmodni, amely harmóniába hozza azt a fajta kettős igényt, ami a nyitottságot-illetve diszkréciót igénylő munkahelyi tevékenységekből adódik. A belsőépítész feladata már a részben “open office” szemlélet kialakításánál, sőt már a meggyőzésnél sem volt egyszerű, hisz ezidáig szeparált, belvárosi lakások szobáiban berendezett irodákban dolgoztak a kollégák. A másik nehezítő tényező pedig az volt, hogy a ház ugyan új építésű, de eredetileg társasháznak tervezték, így a lakásoknak szánt terekből kellett összefüggő térszerkezetet kialakítani.
Mindenesetre az eredmény magáért beszél, mert létrejött egy olyan design, mely a térszervezés és az anyagok, formák, világítás, bútorok megkomponálása által üzleties, tágas, elegáns, rendezettséget, és nyitottságot tükröz, mindezt mértéktartóan, hangulatosan megoldva.
Külön kiemelhető, hogy a bútorok, falburkolatok mindegyike - az ülőbútorok kivételével-, egyedi tervezésű. Az irodaegyüttes az egyes részlegek között jól átjárható, mely hatékonnyá teszi a kollégák közötti gördülékeny kommunikációt. A három összenyitható tárgyalóban akár az egész cégcsoport számára is végezhetők egyeztetések. A kollégák kényelmét elősegítendő pedig kialakításra került egy kimondottan kikapcsolódásra szánt konyha-étkező-kávézó-lounge rész is. Amellett, hogy az üvegfelületekkel összekapcsolt, ugyanakkor elválasztott térszervezés a térélményt abszolút növeli - ami a szinte egész nap az íróasztal mögött ülő munkatársak szempontjából fontos-, a viszonylag nagy, egymásba torkolló tereken belül a berendezéssel az egyes munkaállomásokon a kollégák kis szigetei jöttek létre.
Összességében az itt dolgozó 40 munkatársnak egy modern, letisztult formavilágú, inspiráló, nagy precizitással megtervezett, és kivitelezett, a győri léptékeknek megfelelő téralakítású munkakörnyezetet sikerült kialakítani.


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!