KONNEKTOR

KépekCím: 8000, Székesfehérvár Vörösmarty tér 8.

Kialakított terület mérete: 85 m²

Irodában dolgozók száma: 7

Bérlő cég: Vállalkozz Most, Város és vadon, Floral Garden, CsinosAnyu, SysEleon


Rövid bemutatkozás

A KONNEKTOR, Székesfehérvár első közösségi irodája néhány hónapja indult, miután itt is kézzel fogható igény mutatkozott a világon és Budapesten is egyre népszerűbb co-working munkakörnyezetre.

Az iroda kialakításához egy olyan ingatlant választottunk a belváros közvetlen közelében, amely lehetőséget teremt arra, hogy a munkaállomások mellett közösségi teret is biztosítani tudjunk.

A bútorok és berendezések kiválasztásánál a vidám színek, a kényelem és a praktikusság voltak a szempontok, amelyek egyben az eredeti ingatlan tulajdonságaival is harmonizálnak.

Végeredményként egy tágas, barátságos, otthonos közösségi irodát nyitottunk meg 2016 szeptemberében.

A munkaállomások havi és napi bérletes konstrukcióban is bérelhetőek, emellett a tárgyalónk alkalmas oktatások, workshopok lebonyolítására is.

Rendszeresen tartunk nyílt napokat, hogy az érdeklődök saját bőrükön tapasztalhassák meg, hogy milyen előnyöket rejteget számukra az otthon, hagyományos iroda, vagy kávézó helyett közösségi irodában végzett munka: hatékonyság, emberi kapcsolatok, tanulás, fejlődés, kiszámítható és alacsony költségek.

Dávid, aki az iroda ötletgazdája, maga is itt tevékenykedik minden nap. Saját elmondása alapján szeret egyedül dolgozni, de ha ebbe nem csempész időnként némi változatosságot, az nincsen jó hatással a munkakedvére. A KONNEKTORban mindkettőt megtalálja, mert mindig van egy csendesebb sarok, ahova el tud vonulni, de a lazításhoz társaság kell, ami itt szintén adott.

Miklós (a képen), az iroda társalapítója, aki szintén fehérvári kötődésű, jelenleg Németországban él és dolgozik. Ő elsősorban szeretne valamit visszaadni a szülővárosának azzal, hogy egy ilyen közösségi iroda létrehozásában vesz részt.


Okok, amiért a díjra érdemes

A Vállalkozz Most kezdeményezéssel karöltve szeretnénk közösséggé kovácsolni a székesfehérvári vállalkozói közeget. Különösen a kisvállalkozók számára előnyös ez, akik így egymástól tanulva, egymást segítve küzdhetnek meg az üzleti élet nehézségeivel.

E célból rendszeresen tartunk találkozókat, workshopokat, hogy legyen alkalom egymás megismerésére.

Kíváncsian várjuk az első fehérvári startup-ok felbukkanását is, és feltett szándékunk, hogy elindulásukhoz hatékony segítséget nyújtsunk majd.

Emellett igyekszünk tanítani és népszerűsíteni a hatékony távmunkát, ugyanis ennek kultúrája - a multi cégeket leszámítva - mind munkavállalói, mind munkáltatói oldalon gyerekcipőben jár még.

Különösen izgalmas az a most indult - egyelőre havi rendszerességű - "afterwork party" sorozat is, ahol munkaidő után kötetlen kikapcsolódásra várjuk azokat a hétköznapi hősöket, akik napközben mindent beleadva dolgoznak.

Ezekért a célokért dolgozunk, és bízunk benne, hogy minél több vállalkozás eredményességéhez, és minél több távmunkában dolgozó boldogságához tudunk így hozzájárulni.


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!