Haworth Budapest Showroom

Képek


Szolgáltatók

Irodabútor

Cappellini

Haworth Hungary Kft.

Kivitelezés / Fitout

Graphisoft Park Services

Saint-Gobain Ecophon

Tervezés / belsőépítészet

MádiLáncos Studió

Világítástechnika

Philips Lighting Hungary Kft.

További szolgáltatók


Cím: 1031, Budapest Záhony utca 7

Kialakított terület mérete: 649 m²

Irodában dolgozók száma: 18

Bérlő cég: Haworth Hungary Kft.


Rövid bemutatkozás

Az utóbbi években egyre több cég mozdult el az együttműködő vállalati kultúra felé. Felismerték, hogy a kommunikáció előnyére válik a szervezetnek, gy az irodák belsőépítészeinek agy figyelmet kell fordítania a közösségi terek kialakítására. Cégünk 2015 végén döntött arról, hogy nagyobb területen alakítja ki új bemutatótermét, melyhez remek környezetet biztosított a Graphisoft Park. A költözéssel a cég az irodaparkon belül maradt, azonban egy új épületbe költözve egy egész szinten alakíthatta ki megújult designnal showroomját. A végleges design a MádiLáncos Stúdió belsőépítészeinek, a Haworth saját Ideation csapatának, valamint a showroomban dolgozó kollégák aktív bevonásával véglegesedett, és példája az eredményes partneri együttműködésnek és a nemzetközi kapcsolatoknak. Az új belső tér a Haworth irodabútorozásra szakosodott cég organikus és fenntartható irodakörnyezeti megoldásainak szimbóluma, egy dinamikus, kellemes és hívogató irodai atmoszféra, ahol a bemutatóterem és iroda jelleg összemosódik egy komplex és funkcionális térben, ahol az idelátogató, legyen az egyéni vásárló, cég vagy belsőépítész, számukra egyértelművé válhat, miként alakítható ki motiváló energikus és modern irodai környezet a részletek elhanyagolása nélkül.
Az Észak- Kelet, Közép-Kelet Európai (NESEE) régió központjaként cégünk a környező országokból is fogad partnereket illetve ügyfeleket, ezzel is bizonyítva, hogy az alkalmazott kialakítások, megoldások nemzetközileg is megállják a helyüket, nem csak a hazai piac igényeihez igazodnak, hanem globális lehetőségeket biztosít. A kapcsolattartás és kommunikáció a külföldi képviseletekkel és viszonteladókkal mindennapos, így szempont volt együttműködést és koncentrációt igénylő feladatokhoz is biztosítani lehetőségeket, innovatív technológia eszközöket. A cél egy újító jellegű bemutatóterem megalkotása volt, amely iránymutatásként szolgál a fenntartható, modern, trendekhez igazodó, ergonomikus és harmonikus kialakításokat keresők számára.


Okok, amiért a díjra érdemes

A projekt kiváló példája különböző brandek egyidejű, hatékony bemutatásának. A Haworth mellett a cég termékportfólióját kiegészítő olasz Cappellini desing ikonjait is felfedezhetjük, a két brand harmonikus kombinálásával egy valóban otthonos jelleget sugalló tér született. A belső tér adottságait maximálisan kihasználtuk a kialakítás során. A merev válaszfalak helyett egyedi fa elválasztópaneleket találunk, melyek finoman szeparálják el a teret és annak díszei is egyben. A lépcsőkkel szegélyezett magasított parapet növeli a befogadóképességet, alatta tárolóegységek lapulnak. A loftos mennyezeten és az oldalfalakon elhelyezett hangszigetelő panelek design ill. gyakorlati funkciót is ellátnak, hangszigetelő tulajdonságaik emelik a tér komfortját. Az épületet szegélyező zöld övezet pompás kiegészítése a belső térnek, a tágas üvegfelületek természetes fényt árasztanak be, megnyitják a teret.A dolgozók szabadon választhatják meg munkahelyeiket, a feladataiknak, igényeiknek megfelelően, a szükséges technológia eszközök és források mindenhol biztosítottak, az ergonomikus és funkcionális bútorzat pedig igény szerint személyre szabható.

A bemutatóteremben kétféle típusú közösségi teret alakítottunk ki, a Co-Working zónák az itt dolgozók belső, egymás közti kommunikációját, munkáját segítik, míg a Co-Create zónák az ügyfelekkel, építészekkel, belsőépítészekkel való közreműködést, kommunikációt támogatják adott projektekhez kapcsolódóan, az anyagok, szövetszínek kiválasztásától a projektmegbeszélésekig.A falakon elhelyezett LCD képernyők egyedi információmegosztó szoftvert rejtenek, mely a Haworth technológiai újítása (Workware) ideális eszköz megbeszélések, projektmeetingek alkalmával. A Café/ Library részlegen lévő szakmai könyvek remek ihletforrások, a Café és a Konyha pedig közösségi zóna, ahol kávé és tea is biztosított egy kis feltöltődéshez. A showroom kiváló eszköze a cég filozófiájának és értékeinek bemutatására, egy komplex enteriőr, melyet érdemes felfedezni.


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!