Aktuál Bau budapesti iroda

Képek



Cím: 1016, Budapest Hegyalja út 7-13.

Átadás éve: 2016 Q1

Kialakított terület mérete: 400 m²

Irodában dolgozók száma: 22

Bérlő cég: Aktuál Bau Kft.

Irodaház: Buda Center


Rövid bemutatkozás

Az Aktuál Bau Kft. nyíregyházi székházának átalakítását és felújítását követően a tavalyi év végén megszületett a tulajdonosi elhatározás a budapesti iroda létszámbővítéséről, és arról, hogy egy nagyobb, új irodába költözzünk. Cégünk generálkivitelezési munkái az ország különböző pontjain helyezkednek el, ezért elsődleges szempontjaink között szerepelt az M1/M7 autópálya könnyű megközelíthetősége, mivel a nyugati országrészben található munkáinkat Budapestről irányítjuk. Az elhatározás után nem sokkal sikerült is rátalálni a megfelelő bérleményre a Hegyalja úti Buda Center irodaházban, ahol már az első bejárás alkalmával elnyerte tetszésünket a kialakításra váró 5. emeleti irodaszárny és a csodálatos körpanorámával csábító tetőterasz. Megelevenedett előttünk az a 400 nm-es iroda, amit pár hónappal később a saját igényeinkre szabva vehettük át.


Okok, amiért a díjra érdemes

A hatékony csapatmunkát megalapozó „open space” munkaterület mellett kialakításra került egy igazgatói és egy értékesítési iroda, amelyek azonban az üveg elválasztófalaknak és az állandóan nyitott ajtajuknak köszönhetően mégsem különülnek el igazán az iroda többi részétől. A korábbi irodánk egyik nagy hiányosságát, a nagyméretű tárgyalót is meg tudtuk itt valósítani, így lehetőségünk nyílik a sok esetben 20-25 fős műszaki egyeztetéseink lebonyolítására, akár videókonferenciával egybekötve. Ide a megszokott formavilágtól eltérően egy „V”-alakban elterülő tárgyalóasztalt álmodtunk meg, amelyre a Telmex kínálatában bukkantunk rá. Az egyedileg, méretre készített irodabútorok szürke-fehér-barna színvilágát pedig igyekeztünk élénkebb színű kiegészítőkkel, falfestéssel és sok növénnyel ellensúlyozni. A vendégek kiszolgálására az egyik tolóajtós gardróbszekrényünkbe egy rejtett teakonyhát építettünk be, míg dolgozóink a design elemekkel tarkított, nagyméretű konyhát tudják kihasználni a közös időtöltésre. A tervezés során ihletet nyertünk az irodaépület liftelőterének megjelenéséből, az ott alkalmazott üvegfelület színe visszaköszön a konyhánk színezett üveg hátfalán.

A februári költözés óta az iroda létszáma 11-ről 22 főre nőtt, és mostanra helyükre kerültek a referenciamunkáinkat ábrázoló faliképek is, így teljes kihasználtsággal és tökéletes munkakörülmények között végezzük mindennapi irodai tevékenységünket.


Hozzászólások