Skoopy Kft.

KépekCím: 1138, Budapest Révész utca 25-29.

Átadás éve: 2016 Q2

Bérlő cég: Skoopy Kft.

Irodaház: RiverLoft Irodaház


Rövid bemutatkozás

A Skoopy Kft. működteti Magyarország piacvezető, kedvezményes ajánlatokat nyújtó oldalát, a Bónusz Brigádot. Vásárlóink segítségével - akik naponta több ezer ajánlat közül válogathatnak a szolgáltatás, utazás és termék kategóriákon belül - 2010-es alapításunk óta már több mint 23 milliárd forintot takarítottunk meg. Az úttörő e-kereskedelmi cégben közel 60 fő dolgozik azért, hogy a kimagasló színvonalon kössük össze vásárlóinkat partnereink legjobb ajánlataival.
Dinamikus növekedésünk és 2016-os szervezeti átalakulásunk miatt, új főhadiszállást kerestünk magunknak és választásunk az egyedülálló, Duna mellett található River Loft Irodaházra esett.

Célunk volt egy igényes, modern és egyben barátságos belső kialakítása, amely inspirálóan hat a kollégákra. A loft jellegből adódóan a gondolatok szabad áramlását biztosító nyitott teres megoldást a terület felében feloldják a tetőtér alatti szigetes terek, ahol a kollégák csoportokban tevékenykednek.
Az ebédidőt egy világos, szigetes központtal felszerelt modern konyha-ebédlőben költhetik el a kollégák. Elvonulásra, lazulásra, kreatív agyalásra ott a színes babzsákokkal berendezett játszószoba, vagy egy-egy rapid megbeszélésnek is otthont adó, inspiráló piros kanapé.
A loft-ra jellemző szürke és fehér színek a téglamintákkal kapcsolódnak a céglogó irodán belül több helyről is visszaköszönő színeivel, valamint a transzparenciát tükröző üvegfalú tárgyalókkal egy alapvetően fényes és inspiratív hatást keltenek. Az irodai ökoszisztémát a serény kollégák mellett, növények csoportjai és egy folyamatosan szépülő akvárium teszi igazán élővé.


Okok, amiért a díjra érdemes

Célunk az ’Érezd jól magad!’ mottónk megvalósítása volt úgy, hogy irodánkat a mindennapi munkához és kollégáink szükségleteihez, kényelméhez hozzájáruló térré alakítsuk.
Éppen ezért, a l'art pour l'art design elemek és az aprólékos terveztetés helyett, a funkcionalitásra és az ergonómiára helyeztük a hangsúlyt.
A munkaszigeteink merőlegesek az ablakokra, hogy ne tükröződjenek a monitorok, illetve székeink külön háttámasztóval lettek kiegészítve a helyes testtartás érdekében.
A Skoopy Kft. számára fontos a társadalmi felelősségvállalás és környezettudatosság, így többek között szelektív hulladék- és jótékonysági gyűjtésre is teret biztosítunk. Közösségi tereink kialakítása kiemelt hangsúlyt kapott, szerettünk volna minél több helyet biztosítani a közös ebédeknek, beszélgetéseknek és kikapcsolódásnak.

Hisszük, hogy vállalatunk értékének letéteményesei a nálunk dolgozó fiatalok, akik, ha jól érzik magukat, ez az eredményen is tükröződik. Mindenkinek úgy a legjobb, ha a nap jelentős részét ezt az életérzést támogató helyen tölti.

Irodánk a Brigád csapatot tükrözi, ahova szeretünk bejárni akár nappal dolgozni, akár este bulizni,
ahol 'Jól érezzük magunkat!'


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!