Center Point

KépekCím: 1139, Budapest Váci út 81-83.

Átadás éve: 2006

Ingatlan mérete: 41300 m²


Rövid bemutatkozás

A 2000-ben alapított GTC Magyarország a varsói Globe Trade Centre S.A. tagjaként a hazai ingatlanpiac egyik meghatározó szereplője.

A Center Point irodaház a 41.300 m2 alapterületével a GTC legelső és eddig legnagyobb Váci úti fejlesztése. Az épület két ütemben épült, az első ütem 2003-ban, még a második ütem 2006-ban került átadásra. 2014-ben jelentős műszaki fejlesztésen esett át az irodaház, ami hatékonyabb és költségtakarékosabb üzemeltetést tesz lehetővé és ennek eredményeként a Center Point még abban az évben elnyerte a LEED Gold minősítést.

A bérbeadottság évek óta közel 100%-os ami köszönhető a kiváló elhelyezkedésnek és a folyamatos fejlesztéseknek. A Center Point az Árpád híd metró megállótól és az 1-es villamostól 3 perc sétára található, emellett számos helyi busz elérhető a közelben.

Az A kategóriás irodaház színvonalának fenntartása érdekében folyamatosan újul meg az épület. 2016-ban került sor a konferencia terem felújítására, valamint elkezdődött a vizes blokkok, a recepció és a liftbelsők átalakítása is a Centr Point 1 épületben. Az épületegyüttes egyik különlegessége a belső kert, ami szintén új külsőt kapott, hogy a bérlők minél jobban ki tudják használni annak adottságait.


Okok, amiért a díjra érdemes

Az épület bérbeadottsága is jó bizonyíték arra, hogy a Center Point népszerű a bérlők körében. Évek óta stabilan 4% alatt van az üres területek aránya, amik iránt folyamatos az érdeklődés. A meglévő bérlők jellemzően 2006 óta bérelnek itt irodát köszönhetően a hosszú távú sikeres együttműködésnek. A GTC törekszik arra, hogy folyamatosan fejlessze az épületet mind műszakilag, mind pedig a belső megjelenést illetően, hogy a Center Point megőrizze a kiemelkedő helyét az A kategóriás irodák között. Az épültben megtalálható üzletek és szolgáltatások úgy lettek kialakítva, hogy a bérlői igényeket maximálisan ki tudják szolgálni.


Szolgáltatások az épületben

A Center Point elhelyezkedése kiváló, mivel metróval gyorsan megközelíthető a belváros, valamint a környék és maga az épület is teljeskörűen kiszolgálja a bérlői igényeket.

Az épületben helyet kapott egy 150 és egy 50 fős konferencia terem. A posta és a ruhatisztító elérhető a cégek és az épületben dolgozók számára is, ezzel kényelmesebb és időtakarékosabb ügyintézést biztosítva. Étterem, 2 kávézó, pékség, fitneszterem, bankfiók és utazási iroda is található az épületen belül, de a Center Pointtól pár perces sétára további éttermek és menzák várják az itt dolgozókat. Aldi és Spar bevásárló központok két percen belül elérhetőek, de a Duna Pláza is csak 2 metrómegállóra található.


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!