GMB Stúdió Kft.

Képek


Szolgáltatók

További szolgáltatók


Cím: 1138, Budapest Váci út 168/F

Átadás éve: 2016 Q3

Kialakított terület mérete: 200 m²

Irodában dolgozók száma: 8


Rövid bemutatkozás

A GMB Stúdió Kft. a dán DEKO Partitions Ltd. kizárólagos magyarországi márkaképviseletét látja el. Cégünk teljes körű szolgáltatást nyújt a DEKO termékekkel kapcsolatosan a tervezők, a kivitelezők és végfelhasználók számára.

A DEKO beltéri üvegfalak és mobil térelválasztó rendszerek kivitelezését saját szakképzett kivitelező részlegünk végzi, annak érdekében, hogy garantáljuk a magas és egyenletes minőséget megrendelőink felé.

Partnereink elégedettségét nemcsak a gyártó termékeinek minősége, hanem a megrendelt DEKO szerkezet tervezési folyamattól a szakszerű kivitelezésen keresztül, a garanciális időszak végéig terjedő menedzselése is biztosítja.


Okok, amiért a díjra érdemes

Saját irodánk kialakításában alapvetően a szlogenünk inspirált bennünket „A DEKO világa: fény és tér”.
Az irodaház egy régi középfolyosós épület, amelyre kétoldalt különálló 70 m2-es iroda blokkok vannak felfűzve. Irodánkat három, egymás mellet lévő irodából alakítottuk ki.
A három különálló blokkot, saját belső közlekedőt kialakítva, egybenyitottuk. Az így létrejövő egyetlen légtérben, a mi privát közlekedőnkre fűztük fel a különböző funkciókat; a vendég fogadás, az iroda, a tárgyalás, a telefonálás, az étkezés és a relaxációs területeket.

A tárgyalók és a teakonyha leválasztása saját termékünkkel, DEKO üvegfalakkal történt - így azok vizuálisan nem, csak akusztikusan határolódtak el a többi tértől.

A 200 négyzetméteres irodánk rekonstrukciója során kiemelt fontosságú volt, hogy olyan bútorokkal rendezzük be a teret, amely könnyed, légies, letisztult, modern és kiemelten prémium hatást kelt. Ergonómiailag kifogástalan és alkalmas arra, hogy elősegítse az irodán belüli kommunikációt, az egyes projektekre összeállt teamek munkáját.

A skandináv szemléletet követve - miszerint ne egész nap ülve dolgozzunk - a Furniko T-Square elektromosan állítható magasságú asztalaival rendeztük be az irodát.

Az irodabútorok fehér és élénkzöld színkombinációja inspiratív, fiatalos hangulatot kölcsönöz a térnek.

Összességében sikerült olyan irodateret kialakítanunk, amely megfelel cégünk horizontális hierarchiájának és munkamódszerének.
A tér funkcionálisan tagolt csupán, nincs fölé- vagy alárendeltségi viszony az egyes helyiségek között, nincs megkülönböztetve és elzárva a management és a dolgozók munkatere, a design és a bútorok kivitele mindenhol egyforma.

A szabad és átjárható, egy főre eső jelentősen nagy tér és a szerethető design állandó kommunikációra és proaktív munkára inspirálja dolgozóinkat.


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!