BudaPart

Képek


Szolgáltatók

Irodabútor

Creawood

InnoShop

Vivax Irodabútor

Tervezés / belsőépítészet

Hollán9

Kivitelezés / Fitout

Market Építő Zrt.

Ingatlanfejlesztő

Property Market Kft.

Világítástechnika

ZConcept Kft

További szolgáltatók


Átadás éve: 2016 Q3

Kialakított terület mérete: 130 m²

Irodában dolgozók száma: 4

Bérlő cég: Property Market Kft.


Rövid bemutatkozás

Újbudán, a Duna mellett, a Kopaszi gátként ismert parkkal szemben épül Budapest legnagyobb vegyes funkciójú beruházása, a BudaPart. A Lágymányosi-öböl másik oldalán megvalósuló új városnegyed lakóingatlanjait értékesítő iroda a park bejáratánál lévő épületben talált otthonra.

2016. nyarán került felújításra az épületrész. A BudaPart értékesítési irodájának kialakításakor fő szempont volt a letisztult, minimalista formavilág, a funkcionalizmus ötvözve az otthonosság érzetével. Az iroda, mint az első találkozási pont a lehetséges vásárlók és a termék között, a BudaPart arculatának és pozícionálásának megfelelő kialakítással és hangulattal kell rendelkezzen, hogy ugyanolyan esztétikus legyen, mint a jövő városrésze. A design ergonomikus megoldásokkal társul, mindez olyan munkahelyet teremtett, ahol az értékesítők szívesen töltik munkanapjaikat, az ügyfelek pedig kiváló benyomást szereznek.

Egyedi bútorok kerültek gyártásra, mint például az impozáns recepciós pult és a virágtartó állványok, amelyek térelválasztóként is funkcionálnak. Korong alakú függesztékek elegáns megoldással hidalják át a belmagasságot a munkaállomások megvilágításához, míg a különböző méretű szőnyegek teszik még otthonosabbá az irodát. A designszemléletet mutatja az a pár kézműves lámpa, amely a hangulatvilágításról gondoskodik. Az értékesítési irodában kapott helyet a leendő városrész makettje is, ami nagyban hozzájárul az érdeklődők térbeli orientációjának segítéséhez.

A homlokzaton elhelyezett cégérek és homlokzati tábla szürkület után automatikusan világítást is kapnak. A beltérben a brand nonfiguratív mintájú tapétán köszön vissza.
Az enteriőr egyik legkarizmatikusabb eleme a lépcső, amely a két funkciót, mint ügyfélteret és tárgyalókat választja el egymástól.

Mindkét emeleten kialakításra került egy-egy sarok, amely kényelmes ügyfélváróként működik. Az érdeklődő szülők kényelmét és nyugalmát szolgálja az a gyermeksarok, amely játékokkal várja a kicsiket.


Okok, amiért a díjra érdemes

Az irodabelső a BudaPart arculatát tükrözi, azáltal az értékesítési iroda is a projekt színvonalát és stílusát kommunikálja, mint csatorna. Az épület három homlokzata is teljes magasságában üvegfelület, amely természetes megvilágítást biztosít az itt dolgozóknak. Az értékesítők munkaállomásai a Duna-partra néznek, melyek egyúttal az ügyfélprezentációk helyszínéül is szolgálnak. Ez kellő inspirációt nyújt a munkavégzéshez és a leendő városrész hangulatának átérzéséhez. A kiemelkedő belmagasság szellősséget ad az ügyféltérnek. Kialakítása az otthon melegét és családközpontúságot tükröz. Számos designbútort forgalmazó cégtől kerültek beszerzésre a mobíliák, az összhatás mégis egységes képet mutat.

Stílus és elegancia jellemzik az irodát, ami egyben pozícionálja is a BudaPart projektet.


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!