Hill Side Irodaház

Képek


Szolgáltatók

Ingatlanfejlesztő

Green Urban Elegant Kft.

Projektmenedzsment

Red Real Consulting Kft.

További szolgáltatók


Cím: 1123, Budapest Alkotás u. 55.

Ingatlan mérete: 22000 m²

Tervezett megvalósítás éve: 2018


Rövid bemutatkozás

A Hill Side Irodaház egy különleges, egyedi mikrokörnyezetben elhelyezkedő landmark Iroda- projekt lesz Dél-Buda és Közép-Buda régió találkozásánál, közvetlenül a MOM Park szomszédságában, a már most élénken pezsgő üzleti- és lakóövezet határán. A Hill Side Irodaház azon túl, hogy teljes mértékben kielégíti a mai modernkori Irodaházakkal szemben támasztott követelményeket, az elegancia, a jövőbemutató építészeti design mellett, a hatékonyság, a racionális fenntartási költségek, valamint az emberközpontú közösségi- és irodatér kialakítások egyaránt jellemzik.
A fejlesztés célja egy olyan exkluzív, mégis rendkívül funkcionális környezet kialakítása, ahol a kreativitást és az egyéni kibontakozást maximálisan támogatja az épített környezet, úgy hogy közben tökéletesen beilleszkedik a Hegyvidék zöldjébe. A Hill Side Irodaház egy olyan inspiratív hely lesz, amely ötvözi magában a pulzáló belvárost, az üzleti szféra célorientáltságát és a Hegyvidék nyugalmát.
Ennek a víziónak a hatására alakult ki a jövőbe mutató építészeti koncepció, valamint az egész beruházást jellemző fenntartható, környezetbarát szemlélet.
Az épület alaprajza bérlői igények szerint rugalmasan felosztható, szintenként akár nyolc bérleményi egység kialakításával tökéletesen alkalmas nyitott, egyterű, de akár 100%-ban cellázott irodák fogadására egyaránt.
A speciális mikrokörnyezet miatt rendkívül tágas térérzete lesz az épületben tartózkodóknak, szinte minden irányban jelentős zöldfelület (Gesztenyés kert, Testnevelési Egyetem és Dr. Koltai Jenő Sportközpont) és kellemes kilátás tárul elénk. Mindezek összhatásának, valamint a hatalmas üvegfelületeknek köszönhetően az irodaterületek természetes fényellátottsága is kiemelkedő lesz.


Okok, amiért a díjra érdemes

A Hill Side Irodaház közvetlen környezetének jelentősége az elmúlt években hihetetlenül felértékelődött: egyre több és több cég, vállalkozás keres ebben a pulzáló, közlekedési csomópontban - amely mind tömegközlekedésileg frekventált helyen található, mind az M1, M7-es autópálya felől könnyedén megközelíthető - iroda- és üzlethelyiséget.
A MOM Park, a MOM Sport, a Novotel City közvetlen szomszédságban való elhelyezkedés azt jelenti, hogy a környék kínálta szolgáltatások miatt az itt élő, dolgozó emberek dúskálhatnak az éttermekben, kávézókban, sportolási- és rekreációs lehetőségekben; számtalan divatmárka, élelmiszer-, elektronikai üzlet, posta, tisztító, egyszóval minden alap-, kényelmi-, és magas kategóriájú szolgáltatás megtalálható itt egy helyen.
A környezet rendkívül emberközpontú: a Budai hegyek zöldje és gyönyörű panorámája lágyan öleli körbe a modern építészeti designnal tervezett épület-együttest.
Az épület landmark jellegét, modern építészeti megoldások adják, a tágas tereknek köszönhető természetes fény, az épületben található impresszív, több mint 400 nm-es lobby tér, nem csak attraktív, hanem természet közeli épített környezetet is jelentenek.
A majdani épületben dolgozók személyes komfort-érzetét fokozhatják mind a modern szellőztetési-rendszer, mind az emberi léptékűre szabható iroda egységek, a liftek, a nagy, nyitott, világos, természetes fényben fürdő közösségi terek, a praktikus és biztonságos parkolók és biciklitárolók öltözőkkel és zuhanyzókkal, az épületben megtalálható étterem és kávézó, valamint a zöld tető, és az irodákhoz tartozó teraszok.
Ezen tényezők együttese elegánssá, hatékonnyá, és egyben élhetővé is teszik az Irodaházat.
A Hill Side egy olyan Irodaház lesz, ahol a kiváló lokáció, a környezettudatos gondolkodás, a racionális működési költségek melletti hatékonyságra való maximális törekvés, az elegancia, valamint a kiemelkedően magas minőség mind együttesen valósulnak meg.


Szolgáltatások

Szolgálatatások az épületben

• 10 gyors személylift, amely valamennyi szintet összeköti és egy vendéglift, amely a földszinti lobby-ba tereli a ház vendégeit
• Közös használatú tárgyalók a földszinti lobby mellett, melyek egybenyitva konferencia-teremként is hasznosíthatóak a bérlők által
• 4 csöves fan-coil rendszer
• Álpadló és álmennyezet
• Leed Gold minősítés
• Nagyméretű, az irodabérlők által is használható teraszok a földszinten és a felsőbb emeleteken
• Nyitható, nagy felületű ablakok
• Energiatakarékos épület, hatékony ház, amely kedvező üzemeltetési költségeket garantál
• Rugalmas belső felosztás, szintenként akár nyolc bérleményi egység kialakításával; tökéletesen alkalmas nyitott, egyterű, de akár 100%-ban cellázott irodák fogadására is
• 3.000 nm-es egybefüggő szintterületek
• Zöldtető, változatos méretű teraszok, melyek az irodaszinteket egészítik ki
• Kiváló minőség, innovatív belső design a közös helységekben
• Reprezentatív főbejárat az Alkotás utca felől
• Recepció és biztonsági szolgálat a hét valamennyi napján 24 órában
• CCTV biztonsági kamera rendszer
• Az épületben kávézó és étterem
• Tároló helység a pincében
• Biztonságos földalatti parkolási lehetőség, vezetőbarát forgalmi renddel
• Kerékpár-, robogó- és motorkerékpár tároló, valamint térítésmentesen igénybe vehető zuhanyzó és öltözőszekrények a parkoló szinten kialakítva


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!