Play'n GO Hungary

Képek


Szolgáltatók

Tervezés / belsőépítészet

DVM group

Kivitelezés / Fitout

DVM group - Kivitelezés

Növénydekoráció

Gourmet Garden Kft. (Grofie)

Irodabútor

Ikea

ZConcept Kft

További szolgáltatók


Cím: 1052, Budapest Deák Ferenc utca 3-5.

Átadás éve: 2016 Q3

Kialakított terület mérete: 320 m²

Irodában dolgozók száma: 24

Irodaház: Váci 1.


Rövid bemutatkozás

Vállalkozásunk a Play’n GO Hungary Kft. 2013 márciusában került megalapításra a svéd székhelyű Play’n GO leányvállalataként. A Play’n GO volt az első olyan online játékfejlesztő vállalat, melynek játékai mobil eszközökön is megjelentek. Ezen a területen azóta is vezető szerepet tudunk betölteni. Elkötelezett fejlesztői csapatunk mindig lépést tart a legújabb technológiákkal, melyeket a gyakorlatban is alkalmaz, ezzel kiemelkedő, jövőbe néző megoldásokat alkotva. A Play’n GO csapata a kezdetek óta bővül a legtehetségesebb munkatársakkal, célunk az első osztályú szórakoztatás, melyért egymás szakértelmére támaszkodva, az innovatív, kreatív folyamatokat felerősítve dolgozunk.
A folyamatos bővülés eredményeként szükségessé vált egy nagyobb, minden igényt kielégítő irodatér kialakítása. 2016. július 1-jén került átadása a Váci 1. irodaház III. emeletén található irodánk, melyet a DVM Group csapata tervezett és kivitelezett részünkre. Az épület különlegessége, hogy korábban a Pesti Első Takarékpénztár Egyesületnek adott helyet, valamint az Unesco világörökség része.


Okok, amiért a díjra érdemes

Az iroda kialakításánál a svéd anyavállalat által képviselt letisztult arculati elemek kaptak szerepet. Az irodában rendelkezünk open office térrel, két tárgyalóval és közösségi terekkel.
Az irodánkban található üvegfelületek grafikus kollegáink elképzelései alapján kerültek fóliázásra. A felületre felkerült grafikák hűen tükrözik a vállalkozásunk által végzett tevékenységet. Kaszinó zsetonok köszönnek vissza a nagyobb tárgyalónk és a konyhánk falán. Emellett az egyik játékunk háttere színesíti a konyhánkat és a kreatív szobánkat elválasztó falat, valamint egy másik játékunk karakterei szeparálják a teret az open office területén. Vállalkozásunk számára kiemelten fontos a dolgozóink elégedettsége, folyamatos visszajelzésük nagyon fontos számunkra. A teljes kivitelezési folyamat során meghallgattuk véleményüket, javaslataikat, így sikerült egy minden igényét kielégítő irodát megálmodnunk közösen.
Kreatív megoldásokból sincsen hiány irodánkban. A bejáratunk mellett környezetbarát dekoratív festékkel (Oikos) kialakított arany fal található, melyen cégünk logója látható. Az aranyfal a kaszinók világát idézi, ezzel utalva vállalkozásunk által végzett tevékenységre. Szintén dekoratív festékkel lettek borítva az open office területen található oszlopaink is. A kreatív szobának nevezett helységünkben mágneses legó fal és festett white board fal kapott helyet. Valamint az open office területet egy zöldfal is színesíti. Mivel kollegáink az idejük túlnyomó részében számítógép előtt dolgoznak, így kiemelt figyelmet fordítottunk, hogy open office területünket okos székekkel tarkítsuk.
Összességében elmondható, hogy egy nagyon impozáns irodát sikerült a munkatársakkal együtt megálmodni, ahol kellemes munkakörnyezetben tudjuk elkészíteni játékainkat.


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!