Elisabeth Residence

Képek


Szolgáltatók

Ingatlanfejlesztő

Biggeorge Property Zrt.

Tervezés / belsőépítészet

OK2 Építész Iroda

További szolgáltatók


Cím: 1072, Budapest Dob utca 34-36.

Ingatlan mérete: 6867 m²

Tervezett megvalósítás éve: 2018


Rövid bemutatkozás

A City Collection, Budapest belvárosának központi részein elhelyezkedő beruházásainkat foglalja egységbe. A márka megalkotásánál elsődleges szempont volt, a belvárosi magas minőségű luxus ingatlanok portfoliójának létrehozása, amelyet exkluzív és egyedi épületek megvalósításával keltünk életre. A City Collection portfolióba tartozó Elisabeth Residence modern, befektetési célokra is tervezett 128 lakásos társasház, amely Budapest történelmi negyedében, a Dob utca 34-36-ban épül, a „pesti Broadway” közvetlen szomszédságában.
Mindössze 250 m-re van a Gozsdu udvartól és 50m-re a turisták által kedvelt Kazinczy utcától is. A környék különleges imázsához egyformán járul hozzá a történelmi hangulat és a romkocsmák trendi, fiatalos világa. Az épületektől karnyújtásnyira találhatóak színházak, múzeumok, a Liszt Ferenc tér elegáns vendéglői, a turisták és helybeliek körében egyaránt rendkívül népszerű romkocsmák és zeneileg is sokszínű szórakozóhelyek.
Az épület keretes beépítésű, két „L” alakú épületszárny által közrefogott hatalmas belső udvarral. A Dob utcára, és a tervezett Madách sétányra zártsorú homlokzati kialakítással csatlakozik. A Dob utca felől a földszinten üzlethelyiségek, személybejárat és gépkocsi lehajtó kerül kialakításra. Az épület a Madách sétány irányából is megközelíthető lesz, így ezen az oldalon is kialakításra kerül egy személy bejárat, melyet a Dob utcáról a belső udvari passage-on keresztül is meg lehet közelíteni.
Az Elisabeth Residence lakásainak célja, a könnyed, elegáns stílusú, mindenki számára könnyen megszerethető otthonok teremtése. Ennek tükrében kerültek kialakításra a tágas és napfényes lakások: Nagy üvegfelületekkel és belső kertkapcsolattal, a belvárosban egyedülálló atmoszférát nyújt leendő lakóinak.
A lakások méretei széles skálán mozognak, a 25 m2-es, egy vagy kétszemélyes stúdiólakásokon keresztül, a kínálatban megtalálhatóak a két és három szobás, illetve a tetőtéri penthouse lakások is egészen 68 nm2-es nagyságig.


Okok, amiért a díjra érdemes

A City Collection portfólió harmadik projektjeként, az Elisabeth Residence ugyanazt a minőséget és eleganciát jelképezi, mint elődei: a már átadott Garibaldi 4, valamint a Csányi utcában már épülő Broadway Residence. A VII. kerületi, kiváló elhelyezkedésű telek adottságait maximálisan kihasználva, olyan minőségi élettereket teremt, amely a belvárosban egyedülállóvá teszi. A saját belső kert, a teraszos lakások által, valamint a könnyed és elegáns építészeti megoldások révén válik különleges és minőségi otthonná leendő lakói számára.
A projekt sikerességének kézzelfogható bizonyítéka, hogy az előértékesítési fázisban a lakások közel 88%-a megtalálta leendő tulajdonosát.
(A képek illusztrációk és nem a standard műszaki tartalommal kerültek bemutatásra. A változtatás jogát fenntartjuk.)


Szolgáltatások

A lakások személyre szabottan, a vevő igényeinek megfelelően kerülnek kialakításra. Konyhabútor, beépített konyhagépekkel (tűzhely, sütő, szagelszívó) is az alapfelszereltségéhez tartozik. Egyedülálló módon, minden egyes lakáshoz saját terasz kerül kiépítésre, valamint a földszinti lakásokhoz különböző alapterületű, kizárólagos használatú kertek is tartoznak. Mellettük, a telektömb belsejében közös használatú, csaknem 1000 m2-es, közös használatú kert lesz kialakítva.


Az épületben 0-24 órás recepció lesz elérhető, valamint teljes körű épületüzemeltetés is a szolgáltatások részét képezi majd. Ehhez kapcsolódóan opcionálisan igénybe vehető a fejlesztőn keresztül nyújtott bérbeadásmenedzsment szolgáltatás is, ami a befektetési célú lakásvásárlók számára nyújt segítséget.
Számukra is igyekeztünk a saját igényeiknek megfelelő szolgáltatás kialakítására, így többféle konstrukció közül is választhatnak. Míg a garantált bérleti hozam választása esetén akár 6%-os hozamot is elérhetnek befektetőink, addig az elszámolás alapú konstrukcióban a garantált hozam mellett, az év végén, az apartman bérbeadottságával arányosan, a plusz bevétel egyéb üzemeltetési költségek levonása utáni 70%-át kapja meg a befektető, amely összesítve a 12%-os hozamnak megfelelő bevételt is elérheti.
Az épület földszintjén, több mint 370 m2 terület üzlethelyiségek számára van fenntartva, ami szintén a leendő lakók kényelmét szolgálják. Emellett az épületben egy 75 férőhelyes teremgarázs, és 26 db tároló is kialakításra kerül.


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!