Sasad Liget 5. Ütem

Képek


Szolgáltatók

Ingatlanfejlesztő

Biggeorge Property Zrt.

Tervezés / belsőépítészet

OK2 Építész Iroda

További szolgáltatók


Cím: 1118, Budapest Beregszász út 6/b.

Ingatlan mérete: 10989 m²

Tervezett megvalósítás éve: 2018


Rövid bemutatkozás

A Sasad Liget a XI. kerületben megvalósuló lakófejlesztési programot foglalja össze. A lakópark a Budai hegyek szomszédságában, a XI.-XII. kerület határán, a Sas-hegytől dél-nyugatra fekvő, Beregszász, Rodostó és Nagyszeben utcák által határolt területen helyezkedik el. A több mint 10 hektáros, lankás dombháton, magas presztízsű zöldövezeti környezetben, minőségi lakásokat kínálunk.
Az ötödik ütemben – az eddigiekhez hasonlóan - , a nagy belső kert kialakítása, a kertvárosi jelleg megőrzése, a családoknak szükséges tágas életterek biztosítása mind elsőrangú szempont volt a tervezés során.
A hatalmas egybefüggő, 10989 m2-es zöld területen fekvő lakópark terepszint feletti épületrésze mindössze a terület 25%-át teszi ki, a fennmaradó részt előkertek, parkok, pihenők, valamint az épületegyüttesek közé és a környező utcákba telepített fasorok teszik még élhetőbbé. A közel 220 lakás 4 épületrészben, jellemzően 6 ill. 7 emeletes épületben helyezkedik el. A zöldre néző hatalmas teraszok, a 2,8 m-es belmagasság, egyedi alaprajzú, személyre szabott lakások, tágas terek és kifejezetten nagy teraszok jellemzik. A nagyméretű ablakfelületek és a több irányból történő benapozottság már a korábbi ütemekben is sikerrel vizsgáztak.
Az építészeti koncepció alapeleme a projekt nagy mérete ellenére olyan emberi léptékű épületgeometria létrehozása volt, melyhez a természetben előforduló vegyes összetételű kőzetek szolgáltak mintának. Természeti képződmény-szerű kialakításával az épület össztömege többszintes átlyukasztásokkal tűzdelt és lelépcsőztetett. A plasztikus teraszok, étkezők – mint egyfajta „kavicsdarabok” emelkednek ki merészen a homlokzati síkból, és eredményeznek különösen jól használható külső életteret, melyek formájukból adódóan kellő intimitással is bírnak.
Az igényes és változatos építészeti megoldások, a nagy belmagasság és magas minőségű műszaki tartalom mellett a Sasad Liget népszerűségét természetközeliségének, valamint kiváló elhelyezkedésének köszönheti.


Okok, amiért a díjra érdemes

Az Sasad Liget projekt népszerűségét bizonyítja, hogy az eddig megvalósult és értékesítésre került 4 ütem után, továbbra is kiemelt érdeklődés fogadja a projekt legújabb ütemét is. A már átadott 2 ütem bizonyítja, hogy a beruházóként felelősségteljesen és a terveknek megfelelően adjuk át az általunk megálmodott lakásokat. A többi ütem előértékesítettsége pedig árulkodik arról, hogy a természetközeliség, a kertvárosi jelleg, amit a Sasad Liget jelképez, továbbra is töretlen népszerűségnek örvend: az alig több mint két hónapja kezdődött előértékesítési fázis alatt a lakások mintegy 30%-a már vevőre talált.(A képek illusztrációk és nem a standard műszaki tartalommal kerültek bemutatásra. A változtatás jogát fenntartjuk.)


Szolgáltatások

A lakások személyre szabottan, a vevő igényeinek megfelelően kerülnek kialakításra. Konyhabútor, beépített konyhagépekkel (tűzhely, sütő, szagelszívó) is az alapfelszereltségéhez tartozik. Az energia tudatosság jegyében első osztályú 3 rétegű hő és hangszigetelt műanyag nyílászárók, vastag hőszigetelés kerül beépítésre.
Az épületek földszintjén, több mint 720 m2-en, olyan helyiségek kerülnek kialakításra, melyekben főként üzlethelyiségek kapnak majd helyet. Mindemellett további, közel 600 m2-es területen olyan helyiség kerül kialakításra, amely ideális lehet edzőterem, vagy egyéb fitness tevékenységek használatára. Továbbá az épülethez tartozó mélygarázsban és a földszinten több mint 5000 m2 területű parkoló kap helyet, ami szintén az itt lakók kényelmét szolgálja.


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!