Bécsi Corner Irodaház

Képek


Szolgáltatók

Ingatlanfejlesztő

Biggeorge Property Zrt.

Üzemeltetés

Dome Facility Services Kft.

További szolgáltatók


Cím: 1023, Budapest Lajos utca 28-32.

Átadás éve: 2009

Ingatlan mérete: 10600 m²


Rövid bemutatkozás

A Bécsi Corner irodaházat a beruházó Biggeorge Property Zrt. a magyar ingatlanpiac egyik legjelentősebb hazai magántulajdonban álló ingatlanfejlesztő társasága építtette.
Az épület 2011. májusában a FIABCI Nemzetközi Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázatán, (Prix d\'Excellence) műemléki fejlesztések kategóriában első díjat nyert.
Az irodaház a budai hegyek lábánál, Óbuda központjában épült 2009-ben. Az 5000 m2-es területen a régi és új épületek alkotnak harmonikus egységet. 8660 m2 iroda és 1940 m2 vendéglátóhely és kereskedelmi egység valósult meg. A projekt során kiemelten fontos volt a régi, védett műemléki épületek eredeti formában való megtartása.
Az épületegyüttes legmarkánsabb tagja a múlt századi iskolaépület, mely klasszicista homlokzatával az egész Kolosy tér látképét meghatározza. Mögötte, a Bécsi úti oldalon bújik meg a háromszáz éves, kétszintes barokk Serház, mely a restaurálási munkálatok után visszakapta egykori formáját. Mellette, egészen a Sajka utcáig, hagyományos földszintes, óbudai házak állnak, melyek az irodaház átépítésével együtt újultak meg. A Lajos utca - Sajka utca felőli oldalán épült meg a küllemében a régebbi épületekhez igazodó új irodaszárny. Itt, valamint a volt iskolaépületben kaptak helyet az irodai területek – felhasználva minden olyan technológia adta lehetőséget, melyek a legmagasabb szintű elvárásoknak is megfelelnek.


Okok, amiért a díjra érdemes

A Bécsi Corner Irodaház egy maradandó értéket képviselő műemléképület, amely tradicionális építészeti stílust követ a mai modern irodaházakkal szemben valamint egyedülálló elhelyezkedéssel rendelkezik a főváros budai oldalán. A változatos és inspiráló belsőterek mellett kiemelkedő műszaki színvonallal várja bérlőit.
A 2016-os évben számos fejlesztést vittünk véghez, amelyek a fenntarthatósági szempontokat figyelembe véve, további előnyöket nyújt a Bécsi Cornerben dolgozók részére. Az intézmény bérlőinek tájékoztatására és az irodaház iránt érdeklődők számára megújítottuk honlapunkat, amely a www.becsicorner.hu címen érhető el. Hasznos információk találhatóak mind az épületet érintő aktualitásokról, mind a bérlők számára hasznos épülethasználati tudnivalókról, és nem utolsó sorban az épülethez kapcsolódó érdekességekről.
Emellett az épületben is véghezvittünk olyan jellegű fejlesztéseket, amelyek a szélesebb bérlői igényeket is kielégítik. A földszinten új öltözők és zuhanyzók kerültek kialakításra, valamint elkülönített kerékpártárolók átadása is megtörtént. További fejlesztésként az idei évben történt meg a belső udvar felújítása is, melynek során a pihenőhelyek kapacitásának növelése is elsődleges szempont volt.
Mindezen munkák elismeréseképpen az épület a 2016-os évben BREEAM in Use Very Good minősítését is megkapta.


Szolgáltatások az épületben

Az épületben korszerű, csendes és környezetbarát hűtő-fűtő rendszer került kialakításra négy csöves fan-coilokkal, továbbá beléptető rendszer, teljes körű (kamerás) épület-felügyelet, helpdesk és 24 órás portaszolgálat áll a bérlők rendelkezésére. A Bécsi Corner tejles körű műszaki és infrastrukturális üzemeltetését a DOME FSG látja el. Az épületben egy 3 szintes mélygarázs található 129 parkolóhellyel és vendégparkolókkal.
Nem csupán a környéken, hanem az épületben is széleskörű szolgáltatáskínálat érhető el: bank, étterem, kávézó, fitness terem, drogéria is található az épületen belül. Bérlőinket az alábbi szolgáltatásokkal várjuk:
• "A" kategóriás műszaki színvonal
• Éjjel-nappal recepció – 24 órás bejutás
• Kártyás beléptető rendszer
• Kamerás épület-felügyelet
• Bank és ATM automata (Budapest Bank)
• Étterem és kávézó az épületen belül (Vapiano, Chef Parade)
• Fitness terem (Viber fitness)
• Drogéria (dm)
• Belső kert és napozó terasz
• Környezetbarát hűtő-fűtő rendszer


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!