Írisz Garden

Képek


Szolgáltatók

Ingatlanfejlesztő

Whitefield Management Kft.

További szolgáltatók


Cím: 1202, Budapest Mártírok útja 275.

Ingatlan mérete: 2040 m²

Tervezett megvalósítás éve: 2018


Rövid bemutatkozás

Az Írisz Garden 6 különlegesen tervezett sorházból áll, egyenként 4 lakóegységgel. A házak tervezésekor arra törekedtünk, hogy minden lakás szinte családi házként tudjon funkcionálni. Minden lakás emeletes, és mindegyikhez külön 61-98 m2-es kert tartozik. Köszönhetően a gondos tervezésnek, a lakásoknak a lehető legkevesebb közös falfelületük van, a nyílászárók elhelyezkedése pedig maximális intimitást biztosít, miközben tágas teraszok és erkélyes és nagy üvegfelületek jellemzik a házakat.
A 83-87 m2-es lakásokban a földszinti közös helységek mellett az emeleten 3 hálószoba található, így családoknak ideális.

Az Írisz Garden Pesterzsébeten épül, a XX. kerület egyik legzöldebb részén. Sétatávon belül találnak a leendő lakók bölcsödét, óvodát és iskolát is, illetve több park is van a környéken.
Autóval a belváros 15-20 perc alatt elérhető, az M5-ös pedig 2 perc alatt. A környékről több buszjárat visz a 3-as metróhoz illetve a Boráros térre.


Okok, amiért a díjra érdemes

Nagyon kevés olyan lakás épül ma Budapesten, amely elég nagy családoknak, sokkal jellemzőbbek a kisebb, maximum 3 szobás lakások. Ami pedig nagyobb, az általában egy átlagos család gazdálkodásába nem fér bele.
Az Írisz Garden a családok lakáskeresési problémájára nyújt megoldást, hiszen Budapesten maradva, de zöld környezetben kínálunk 4 szobás családi ház jellegű lakásokat egy XIII. kerületi 2 szobás újépítésű lakás áráért. Ez ma különleges lehetőség.


Szolgáltatások

A környéken található bölcsőde, óvoda, iskola, kórház, patika, több park és spotpályák.
A bevásárlást könnyen meg lehet oldani a közeli boltok egyikében, autóval csak néhány perc többek között a Tesco, Auchan, Decathlon és Media Markt is.


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!