Hanga Ház

Képek


Szolgáltatók

Ingatlanfejlesztő

Whitefield Management Kft.

További szolgáltatók


Cím: 1139, Budapest Üteg 53/a

Ingatlan mérete: 1738 m²

Tervezett megvalósítás éve: 2017


Rövid bemutatkozás

A Hanga Ház a XIII. kerület Béke térhez közeli részén épül, egy csendes, fás utcában. A 28 lakásos társasház boutique-jellegű lakásai egyszerre kényelmesek, esztétikusak és praktikusak. Az otthonok többségéhez saját erkély tartozik, és a ház rendelkezésére áll egy közös kert is.

A Hanga Ház könnyen megközelíthető autóval a Váci út, Lehel utca illetve a Róbert Károly krt. felől, de a tömegközlekedés is kiváló, hiszen több busz és egy villamos is az itt lakók rendelkezésére áll. Így egyszerre lehet élvezni a Belváros nyüzsgését és a nyugodt környezet előnyeit. A környéken több játszótér, óvoda, iskola, nemzetközi iskola és park is található, de a futók és kutyasétáltatók által különösen kedvelt Rákos patak partja is elérhető gyalog.

Mindezt különösen kedvező áron tudta kínálni a fejlesztő Whitefield Management Kft., így nem is csoda, hogy fél év alatt az összes lakás elkelt.


Okok, amiért a díjra érdemes

A vevők bizonyítják a leginkább a projekt értékét, hiszen mind a 28 lakást elkapkodták meglepően rövid idő, mindössze fél év alatt. Ezt a praktikus, kényelmes és esztétikus külső és belső mellett a szándékos minimalizmusnak köszönhetjük, hiszen elsősorban olyan családokat illetve párokat céloztunk, akik gyakorlatias szempontok szerint választanak otthont maguknak, és nem szeretnének olyan fölösleges extrákért fizetni, amire nincs szükségük. Emellett a projekt a kitűnő elhelyezkedése (nyugodt és zöld környék ahonnan negyed óra alatt elérhető a Belváros) és a környék által nyújtott szolgáltatások és infrastruktúra miatt is különösen népszerű volt a vevőknél.


Szolgáltatások

A Hanga Házat olyan társasháznak álmodtuk meg, amely kényelmes otthont tud nyújtani a lakóknak, a fölösleges és a közös költséget terhelő extrák nélkül. Így minden alapvető szolgáltatás rendelkezésre áll a házban: kocsibeállók, tárolók, közös kert.

A kedvező elhelyezkedés miatt a környéken megtalálhatóak óvodák, iskolák, egyetem, parkok, játszóterek, edzőtermek, bicikliutak, posta, patika, orvosi rendelő és boltok (Lidl, Tesco, Spar, Rossmann). Autóval vagy biciklivel pedig a Duna Plaza is csak pár perc.


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!