OH Ingatlan Zrt. - YBL Palota Irodaház

KépekCím: 1053, Budapest Károlyi 12.

Átadás éve: 2016 Q1

Kialakított terület mérete: 650 m²

Irodában dolgozók száma: 26

Bérlő cég: OH Ingatlan Zrt.


Rövid bemutatkozás

Ingatlanirodánk 2016. áprilisában nyílt meg Budapest egyik legnívósabb régi-új épületében az YBL palotában! Az Openhouse Zrt. managementjének elkötelezett szándéka volt, hogy egy különleges ügyfélteret hozzanak létre, mely eleganciát és nagyvonalúságot sugároz.

Az irodánk közel 650 nm-en terül el, mely magában foglal egy 40 fő befogadására alkalmas konferenciatermet, több magas színvonalú tárgyalót és egy aktív közösségi térként funkcionáló kávézót.

Cégünk missziója, hogy ügyfeleinket élményszintű kiszolgálásban részesítsük. Szolgáltatásainkkal le kívánjuk fedni az ingatlanhoz kapcsolódó összes lehetséges ügyféligényt, a hitelezéstől a költöztetésig, az enteriőrtervezéstől a kivitelezési munkákig.


Okok, amiért a díjra érdemes

Klasszikus és nagyvonalú terek mellett törekedtünk a modern belső kialakításra, mellyel élményszintű munkakörnyezetet hoztunk létre.
Innovatív irodai megoldásokkal éltünk a WOW ügyfélélmény érdekében!
Közösségi aktivitás jellemzi az irodai működésünket, szerveztünk már véradást és kóruskoncertet; a közeljövőben fiatal művészek számára kívánunk kiállítási lehetőséget biztosítani. Az irodánk valódi közösségi tér, ahol a mindennapi munkavégzés mellett a közösségi felelősségvállalás is teret kap.


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!