Millennium Gardens

KépekCím: 1095, Budapest Lechner Ödön fasor 10/b

Ingatlan mérete: 75000 m²

Tervezett megvalósítás éve: 2019


Rövid bemutatkozás

A Millennium Gardens irodaház közvetlenül a Duna parton, a MÜPA és a Nemzeti Színház szomszédságában, a Soroksári út Duna-felőli oldalán lévő irodaház-sor befejező elemeként épül. A várhatóan 2019 nyarán átadandó épület összesen 32.915 nm bérbe vehető irodaterületet kínál.

A területre a Finta Stúdió építészei két elemből álló, grandiózus üvegfelületekkel ellátott épületegyüttest álmodtak, melyet a földszint fölött egy impozáns üveghíd köt össze, így az irodaterületek a bérlői igények szerint rugalmasan alakíthatók.

Az épületek tervezése során a fejlesztő TriGranit, a zöld szempontokat figyelembe vevő, modern építészeti megoldásokat használt. Az épület BREEM minősítése már folyamatban van. Az intelligens épület üzemeltetési rendszernek része az automatizált árnyékolástechnika, hűtő-fűtő álmennyezet, emelt padló és álmennyezet egyaránt.

A TriGranit az összes irodaépületét, így a Millennium Gardens irodaházat is úgy tervezte, hogy minden bérlő igénynek megfeleljen és munkavállaló barát megoldások kínáljon, ezért is az épületek tetején nagyméretű tetőkertek találhatóak, az épület földszintjén vízmedence és kert kerül majd kialakításra, evvel is támogatva a kreatív munkavégzést. Az épületek összesen 463 kerékpár tároló hellyel rendelkeznek, 8 zuhanyzóval ellátott öltözővel és akadálymentesített mosdókkal. A földszinten a 2 tágas előcsarnok és közlekedő mag mellett bérelhető területek, valamint egy 400 fős étterem is helyet kapott.

Millennium Gardens projekt elhelyezkedés tekintetében egyedülálló, tömegközlekedéssel és autóval is egyaránt jól megközelíthető, a főbb autópályák és a reptér is könnyen megközelíthető. Az irodaház szolgáltatási környezete is ideális, találhatóak a közelben kereskedelmi egységek, kórházak és kikapcsolódásra alkalmas létesítmények is.

www.millenniumgardens.hu


Okok, amiért a díjra érdemes

Az „A” kategóriás dunai panorámás Millennium Gardens irodaház jelenleg egyedüli és egyben hiánypótló irodafejlesztés a dél-pesti irodapiacon - sok év után épül a dél-pesti irodafolyosón székházaknak is megfelelő méretű modern, egyedi építészeti megoldású irodaépület. A komplexum a Duna parton, a MÜPA és a Nemzeti Színház szomszédságában, a Soroksári út Duna-felőli oldalán lévő irodaház-sor befejező ékköve lesz. A 9. kerület ezen része egy dinamikusan fejlődő lakó, kulturális és üzleti negyede Budapestnek, mely számos szolgáltatást kínáló campus jellegével, a Duna közelségével párosulva egy egyedi, utánozhatatlan lokációt kínál leendő bérlőinek.

A már itt lévő irodaépületek környezetében az évek során kialakult szolgáltatások (posta, bank, éttermek, pékség, élelmiszerbolt, kórház és fitness-terem stb) az itt dolgozók mindennapjait könnyítik meg. A számos kulturális és zöld terület (MÜPA, Nemzeti Színház, Budapest Park, Gizella Park) pedig számos munka utáni programlehetőséget kínálnak.
Mindemellett a Finta Stúdió által tervezett épület egyedi formája meghatározó utcaképi elemévé, és az itt lévő kulturális létesítmények méltó építészeti társává tud majd válni, a dél-pesti irodapiaci új gyöngyszemévé.
A fejlesztő TriGranit az elmúlt évtizedben 360.000 négyzetméter összterületű fejlesztést valósított meg a Millennium City Center 3 hektáros területén. A 310 luxus lakásból álló Duna-Pest Rezidenciákat, a világhírű Művészetek Palotáját, négy „A” kategóriás irodaépületet és a K&H Bankszékházat. Az itt lévő irodaépületek az elmúlt 10 évben az egyik legnépszerűbb célponttá váltak külföldi és helyi cégek számára úgy mint például a Vodafone, Morgan Stanley, Nestlé, JTI Hungary, Lexmark, ProLogis vagy Boehringer. A fejlesztés környezettudatosságát jól mutatja, hogy a K és H tornyok kaptak először Magyarországon arany fokozatú LEED minősítést. A Millennium Gardensre a 2017-ben 20 éves fennállását ünneplő TriGranit eddigi tevékenységeinek megkoronázásaként tekint.Szolgáltatások

- 24 órás biztonsági szolgálat és recepció
- vendégparkoló
- étterem
- biztonsági, ellenőrzött kártyás beléptető rendszer
- on-site épület management
- állandó takarító szolgálat
- 641 parkolóhely a 4 szintes mélygarázsban
- kerékpár- és motorkerékpár tárolók
- öltözők, zuhanyzók a kerékpárosok részére
- akadálymentesített közlekedés, mozgássérült mosdók az épületben
- park a közelben
- természetes világítás
- parkosított környezet
- tetőkert
- fejlődő, az egész kerületet revitalizáló környezet
- számos új lakó ingatlan fejlesztés
- kultúra: Művészetek Palotája, Nemzeti Színház mellett
- kikapcsolódás: Kopaszi-gát, Barba Negra Track, A38 rendezvényhajó, Budapest Park, Lurdy mozi, Dandár Gyógyfürdő, fitness-terem
- vásárlás, ügyintézés: Obi, Tesco, posta, bank
- közel a természethez (Gizella-sétány, Duna-part, Budapest Park, 3 perc séta a világhírű Zwack Unicum Múzeum
- egészségügy: épülő magánkórház a Millennium Városközpont részeként
- Budapest „panoráma-villamosa” (2-es) az épület előtt halad el
- M1/M7 autópályák 15 perc távolságra, M3 10 perc távolságra, M5 autópálya 5 perc távolság
- közvetlen, nagy átengedő képességű úthálózat az épület mellett (Soroksári út)
- az épület elérését nagyban segítő szervízút amely tehermentesíti a közlekedést (Lechner Ödön fasor)


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!