FROffice Coworking

Képek


Szolgáltatók

Tervezés / belsőépítészet

Archi-Med Studio

További szolgáltatók


Cím: 1134, Budapest Lehel utca 14.

Kialakított terület mérete: 180 m²

Irodában dolgozók száma: 40

Bérlő cég: Forest & Ray Ltd, Forest & Ray Dental Hungary Kft, White Elephant Ltd, FR Media Ltd, ANC Programs and Tours Kft.


Rövid bemutatkozás

A belvárosi nyüzsgéstől egy megállónyira, letisztult designt képviselő, barátságos hangulatú iroda várja az otthon falai közül kiszabadulni vágyó dolgozókat. A co-workerek igénybe vehetik az iroda minden szolgáltatását, modern felszereléseket, és a tágas tárgyalót is.

Közösségi irodánk kialakításánál belsőépítész segítségével törekedtünk arra, hogy a nálunk kialakított munkaállomások az ergonómiai szempontoknak megfelelő, ideális munkakörnyezetet biztosítsanak.

Kávézó sarkunk és a mellette kialakított közösségi terünk ideális helyszíne kötetlen beszélgetéseknek, vagy akár esti közös programoknak is. Számtalanszor biztosított már helyszínt közös játékokhoz, csapatépítő bulikhoz, amikben rendszerint bérlőink többsége részt vesz - ezáltal remek lehetőség biztosított a kapcsolatépítésre, közös gondolkodásra, későbbi együttműködések kialakítására.

A kis kedvencektől a hosszú munkaórák alatt sem kell megválni, mert irodánk állatbarát és ezáltal minden bérlőnk élvezheti a kutyusok jelenlétének pozitív hatásait: csökkentik a stresszt, fokozzák a kreativitást és mindig biztosítanak közös témát egy jó beszélgetéshez.


Okok, amiért a díjra érdemes

Költséghatékony, egyszerű megoldást kínálunk és egyénre szabjuk szolgáltatásainkat: órákra, napokra, vagy akár hosszabb távra is adunk bérbe munkaállomást, elkülönített irodarészt vagy tárgyalót. Tágas, világos, inspiratív közösségi irodánkban nemzetközi környezetben dolgozunk együtt, több nálunk dolgozó kétnyelvű kollégával angolul találjuk meg a közös hangot, de vannak olaszul, németül, lengyelül anyanyelven beszélő és dolgozó munkatársaink is.


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!