Forestay Group

Képek


Szolgáltatók

Tervezés / belsőépítészet

Forestay Development Kft.

Mádi Láncos Studio Kft

Kivitelezés / Fitout

Horsens Partners Kft

Irodabútor

Milliken - Decor Floor Kft.

Vivax Irodabútor

További szolgáltatók


Cím: 1085, Budapest Kálvin tér 12

Átadás éve: 2016 Q4

Kialakított terület mérete: 116 m²

Irodában dolgozók száma: 7

Bérlő cég: Forestay Group

Irodaház: Kálvin Center


Rövid bemutatkozás

A Forestay Group ingatlanbefektetéseket és fejlesztéseket hajt végre közép-kelet-európai fókusszal. Elsődleges célpontjait a privát kollégiumi, kereskedelmi és lakóingatlan beruházások teszik ki. A Forestay cégcsoportban rejlő szinergiáknak köszönhetően a Rigg Vagyonkezelő Zrt. a Forestay Development Kft. és a Horsens Partners Kft több nemzetközi ingatlanfejlesztés aktív résztvevője.
A cégcsoport székhelyének megválasztása során a központi elérhetőség és az első osztályú, reprezentatív környezet kialakítása elsődleges szempont volt. Az iroda a Kálvin Square irodaház legfelső emeletén helyezkedik el,egyedi lokációjának köszönhetően páratlan panorámával rendelkezik a budai és a pesti városrész felé is.
A belsőépítészeti kialakítás során a kilátás kiemelése, átlátható, de ugyanakkor szeparált terek megalkotása volt a legfőbb cél. A terek mindegyikét visszafogott színvilág, magas minőségű megoldások jellemzik. Az egyedi tervezésű és gyártású fehér irodabútorok karakteres kontrasztot képeznek az antracit szürke padló- és falburkolatokkal. A tárgyaló helyiség teljesen monokróm színhasználatával a cégcsoport az ingatlanprojektek prezentációi számára letisztult, magas presztízsű környezetet teremt. A gépi mozgatással elrejthető audiovizuális, a programozható világítási és árnyékoló rendszer, mind csúcstechnológiát képviselnek.


Okok, amiért a díjra érdemes

Az iroda alaprajzi adottságai egyedi belsőépítészeti megoldásokat igényeltek. A két oldalról teljes felületen üvegezett, összetartó falszakaszokat dinamikusan lekövetik az egyedi bútorozási és világítási megoldások. A letisztult, modern iroda falait a korra reflektáló progresszív festmények díszítik, melyek Hídvégi Áron kortárs festőművész alkotásai.
Az iroda megjelenése a fiatal és lendületes cégcsoporthoz illeszkedve kortárs frissességet, eleganciát és minőséget sugároz.


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!