DNV GL Business Assurance Magyarország Kft.

KépekCím: 1143, Budapest Stefánia 101-103

Átadás éve: 2016 Q4

Kialakított terület mérete: 210 m²

Irodában dolgozók száma: 7 - 28 fő

Bérlő cég: DNV GL Business Assurance Magyarország Kft.


Rövid bemutatkozás

A megbízóról:
„SAFER SMARTER GREENER” Az élet-, a tulajdon- és környezet védelmének szándékától vezérelve a DNV-GL elősegíti ügyfelei számára üzleti folyamataik biztonságának és fenntarthatóságának fejlesztését. Osztályozási és műszaki biztosítási szolgáltatásokat nyújtunk szoftver és független szakértői tanácsadási szolgáltatásainkon keresztül a maritime, olaj- és gázipari, valamint energia ipari szektorokban. Ezen felül tanúsítási szolgáltatásokat nyújtunk iparágak széles körében. Cégünk nem óriáscég. De minden egyes munkatársunk - beleértve a vezetőséget is - elhivatott a környezetvédelem és biztonságtechnika terén. A legkisebb egységben, a szűk családi körben éppúgy képviseljük ezt a szemléletet, mint cégünk színeiben: világszerte több, mint 100 országban, és 15 000 szakértő segítségével tesszük a dolgunkat nap mint nap a cél érdekében. Hisszük, hogy ez az az út, amely elvezethet oda, hogy a világ biztonságosabb, "zöldebb", vagyis élhetőbb legyen.

Ezeket az alapelveket követjük a mindennapokban, gondosan vigyázunk ügyfeleinkre és munkatársainkra egyaránt.
Saját környezetünk kialakításánal pontosan ezeket az értékeket vettük alapul: biztonságos, folyamatos fejlődést inspiráló de fenntartható élet teret és harmóniát szerettünk volna biztosítani mindannyiunk számára.

Tervezés folyamata: Az aktuálissá vált felújítás mellett Megbízó szükségesnek tartotta a térszervezés újraértelmezését, a jobb munkahatásfok elérése érdekében. Már a brainstormingok szakaszában biztosan tudtam, hogy nem szabad a hagyományos módon felosztani a szobákat. Így születtek a szabálytalan, transzparens és egyszerre lezárt terek. Így kapott létjogosultságot a sok növény. A környezettudatosság fontos szempont, így került kiválasztásra a szőnyeggyártó, kizárólag ledes fényforrások kerültek beépítésre, és optimalizáltuk a már meglévő légtechnika működését. És mindenhová jut napfény.


Okok, amiért a díjra érdemes

Wellness hétvége után, hétfőn bemenni az irodába... Megvan az érzés?
Egy otthonos, nyugodt, emberközpontú, mégis a természetet közelhozó, világos, napfényes, kényelmes irodatér kialakítása volt a cél, ahová nem teher reggel megérkezni.
A cégvezetőkkel szoros együttműködésben talán elértük ezt.
Mivel sikerült a napsütést a legbelső helyiségig "elvezetnünk", valamint kialakításra került egy nagyméretű zöld fal, és egy kis belső kert is, így az a munkatárs sem marad fény, de még zöldfelület nélkül sem, akinek nem "ablak mellé szól a jegye".
Az iroda hűen követi a környezet, a Stefánia út villa- és fasora által meghatározott vonalát, nagyvonalúságát.
A kivitelezésnél az ergonómia mellett különösen nagy hangsúlyt kapott a környezettudatosság, amely a projekt több elemében tettenérhető.

Megbízó mondta:
„- a tervezői koncepció azonnal megragadott mindannyiunkat. Azt tette valóságossá, amit még megfogalmazni is nehezen tudtunk
- összhangban legyenek a felhasznált anyagok és megoldások mindannyiunk értékeivel
- a célunk az volt, hogy egy olyan (iroda)térben létezhessünk napközben ami
o modern, de időtálló környezet
o kényelmet és békességet áraszt
o bent vagyunk, de mégis „miénk a tér”
o ami letisztult és világos
o elegáns, de mégis otthonos, barátságos
o lehetővé teszi a közös térben való munkavégzést, de mégis megmarad az egyéni szabadság
o ami kihozza mindannyiunkból a legjobbat „


Közreműködők

Világítástechnika

Ambi Light Kft.

Kivitelezés

cadwood

ProInterier Kft

Terno Buda Kft.

Irodabútoros

Europa Design

Projektmenedzsment

Juhász krisztián

Álmennyezet

ML Opline Kft.

Növénydekoráció

MoPa Mohány és Páfra Kft.

Belsőépítész

Szuper Nóra


Hozzászólások