Promenade Gardens

Képek


Szolgáltatók

Kivitelezés / Fitout

DVM construction Kft.

Tervezés / belsőépítészet

DVM DESIGN Kft.

Ingatlanfejlesztő

Horizon Development Kft.

További szolgáltatók


Cím: 1133, Budapest Váci út 80-84.

Ingatlan mérete: 25000 m²

Tervezett megvalósítás éve: 2017


Rövid bemutatkozás

A Promenade Gardens a belső Váci út legnagyobb volumenű és műszaki megoldásaiban legelőremutatóbb folyamatban lévő irodafejlesztése. Az épület 25.000 négyzetméteren kínál nagy, egybefüggő alapterületű (4.300 m2), minőségi irodai megoldásokat; a Váci úti lokációból adódó előnyöket (kiváló vizibilitás és megközelíthetőség, szolgáltatások széles spektruma), valamint a kettős környezettudatos minősítés (LEED Gold, BREEAM Very Good) által garantált egészséges és energiahatékony munkakörnyezetet.

A 4 tornyon és 5 épületszinten át húzódó, rugalmasan alakítható irodaterek a dinamikusan növekvő bérlők számára a horizontális és vertikális bővülés lehetőségét egyaránt kínálják. A átlagost jelentősen meghaladó, 3 méteres belmagassság mellett a nagyobb ültetési sűrűségű irodakialakítások is kényelmesek és tágasak. A földszinten 3.000 m2 áll rendelkezésre kereskedelmi egységek kialakítására.

Az irodafolyosó dinamizmusát jól ellensúlyozza az a nyugalom, amelyet az irodaház nevében is megjelenő, védett és hangulatos belső kert nyújt. A vízfelületekben gazdag, gondozott kert informális szabadtéri egyeztetések, kötetlen beszélgetések és frissítő ebédszünetek helyszíne. Az épület LEED Gold és BREEAM Very Good környezettudatos értékelése az alkalmazottbarát, egészséges munkakörnyezet záloga, és egyben az innovatív zöld megoldások által garantált műszaki kiválóság objektív elismerése.

A 2017 év végén átadásra kerülő, 2018 első negyedévétől beköltözhető Promenade Gardens irodaházban még közel 20.000 m2 bérbeadható retail- és irodaterület áll rendelkezésre.

www.promenadegardens.hu


Szolgáltatások

Az épület kínálta szolgáltatások:

- 24/7 recepció és biztonsági szolgálat
- kártyás beléptető rendszer, CCTV
- étterem és kávézó
- étel- és italautomaták
- 342 parkoló
- autómosó
- biciklitároló (öltözővel, zuhanyozóval)
- Wi-Fi a közösségi terekben
- épületautomatikai rendszer

Szolgáltatások a környéken:
- bölcsőde és óvoda a szomszédos épületben
- éttermek és hotelek
- bankok és ATM
- élelmiszerboltok
- sportolási lehetőség, uszoda
- gyógyszertárak
- posták


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!