TriGranit Iroda

Képek


Szolgáltatók

Tervezés / belsőépítészet

Kézdy Katalin építész

További szolgáltatók


Cím: 1132, Budapest Váci út 30

Átadás éve: 2016 Q1

Kialakított terület mérete: 400 m²

Irodában dolgozók száma: 25

Bérlő cég: TriGranit

Irodaház: Quadra / BC30


Rövid bemutatkozás

A Váci úton a BC 30 irodaház nyolcadik emeletét elfoglaló TriGranit 2016 február óta üzemel új székhelyén. Az új iroda kiválasztásánál elsődleges szempont volt a központi elérhetőség és a természetes napfény minden kolléga számára. Az új iroda kialakításánál az alapkoncepció a letisztultság, a minőség és mindezek mellett a családiasság közvetítése volt. Az iroda tervezésében és kialakításában a cég fő tevékenységéhez hűen az amúgy saját iroda és kereskedelmi ingatlanfejlesztéseken dolgozó tervező kollégák és kolléganők vettek részt.
A hosszú téglalap formájú iroda három oldalról is nyitott, majdnem földig érő hatalmas üvegablakokkal szegélyezett, így az iroda összes helyisége rendkívül világos. A kialakított irodahelyiségek mindegyikéből nyílik ajtó a teraszra, ami az egész 400 négyzetméteres irodát körülöleli.

Az iroda dizájnjának alapkoncepciója a logóban is fellelhető elemek alkalmazása volt, így született meg a háromszög mintázatú, plasztikus recepciós pult és a beépített szekrény is. Az irodában is a cég arculatát meghatározó színek dominálnak: antracit szürke, világos szürke és piros. A közös területeken és közlekedőkön hatalmas fotómontázsok találhatók, azokról az épületekről, amelyeket a TriGranit csapata alkotott a cég két évtizedes működése során.

A TriGranit iroda 400 négyzetméterén az általános irodák mellett három vezetői iroda, egy vezérigazgatói iroda és négy tárgyaló található. A TriGranit a budapesti irodán kívül további három irodával rendelkezik a régióban: Krakkóban, Varsóban és Pozsonyban ezért a négy tárgyaló a négy város nevét viseli. A Pozsony és Budapest tárgyalóban 6-6 ember, a Krakkó és Varsó tárgyalókban 8-8 ember fér el kényelmesen. A lengyel városok nevét viselő tárgyalók egybenyithatók, lehetőséget teremtve nagyobb tárgyalások lebonyolítására. A TriGranit iroda a legmodernebb technikával felszereltek, mindegyik tárgyaló alkalmas videó konferenciák lebonyolítására.


Okok, amiért a díjra érdemes

A TriGranit budapesti irodájában viszonylag alacsony létszám, 25 fő dolgozik, így az iroda tervezői, akik szintén TriGranitos kollégák, egy igazán családias, a kollégák igényeit és szokásait figyelembe vevő munkakörnyezet kialakítására törekedtek. Az iroda rendelkezik saját öltöző-zuhanyzó helyiséggel, evvel is támogatva a kerékpárral vagy futva érkező munkatársakat.


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!