Nokia Skypark - Futureal

Képek


Szolgáltatók

Ingatlanfejlesztő

Futureal

Kivitelezés / Fitout

Pedrano Construction

Tervezés / belsőépítészet

Zoboki - Demeter & Társai Építésziroda

További szolgáltatók


Cím: 1082, Budapest Bókay 36-42.

Átadás éve: 2016 Q4

Ingatlan mérete: 25000 m²


Rövid bemutatkozás

2015-ben a Nokia Skypark kivitelezésével kezdődött meg a nagyszabású Corvin Sétány projekt keleti lezáró tömbjének beépítése. A 25 ezer négyzetméter bérbe adható alapterületű irodaház 2016 végére készül el. A vállalatról elnevezett épületben működik majd a Nokia Networks Globális Technológiai Központja, mely az ország egyik legnagyobb informatikai és telekommunikációs K+F központja lesz.
Az épületet a nemzetközileg is elismert, FIABCI közönség díjas Zoboki - Demeter & Társai Építésziroda tervezte.
A Nokia Skypark a bérlő igényeihez igazodva kiemelkedően magas elektromos kapacitással, kiépített kettős betáppal rendelkezik. Az épületben kialakított hipermodern kutatólaboratórium a legkorszerűbb munkakörnyezetet nyújtja a kutatás-fejlesztési munkához. A parkolási igényeket a mélygarázson kívül, külön a bérlő számára épülő parkolóház biztosítja. Az épület földszintjén a dolgozók kényelmét szolgáló étterem és kávézó kapnak helyet.
Az épület BREEAM-tanúsítvánnyal kerül átadásra.
A fejlesztés része a környék területrendezése, illetve az új irodakomplexummal egyidejűleg készül el az Andor Anikó tájépítész tervei alapján születő sétányszakasz. Ez a József körút és a Szigony utca közötti 800 méter hosszú gyalogos kapcsolat utolsó szakasza.

A Corvin Sétány 22 hektáros, komplex területfejlesztésével célunk, hogy újjáélesszük a Budapest szívében található Józsefváros e kiemelkedő területét: mind építészeti, kulturális és gazdasági szempontból.
A Corvin Sétány nemzetközileg elismert és díjazott fejlesztési projekt, mely elnyerte az International Property Award Best Mixed Use Development Europe díját és első helyezést ért el a FIABCI magyarországi tagozatának ingatlanfejlesztési nívódíj pályázatán.
2014-ben első magyar projektként kapta meg a város- és ingatlanfejlesztési szakma Oscar-díjaként számon tartott Urban Land Institute Global Awards for Excellence díját.


Okok, amiért a díjra érdemes

A Nokia Skypark irodaház koncepciója magában foglalja a számítástechnika tudományának minden szegmensét, támogatva ezzel a fejlesztést, a programozást, tisztelegve a tudomány és a kutatás előtt.
Itthon először mutatkozik be közösségi területen a második magyar vonatkozású Rubik-kocka a Kis Gömböc. Egyedülálló módon mutatja meg a felfedezés, a matematika és az innováció fontosságát a napi életben.

A válság óta a Nokia Skypark a hazai irodapiac egyik legjelentősebb bérbeadási tranzakciója.

A Corvin Sétány Amerikában első magyar projektként kapta meg a város- és ingatlanfejlesztési szakma Oscar-díjaként számon tartott Urban Land Institute Global Awards for Excellence díját, melyet természetesen sok más díj is követett.

Ez a hatalmas ingatlanfejlesztés (22 hektár), mely a tervező asztaloktól indult mára a legjelentősebb projekt közép-európában.

Hogyan is jöhetett ez létre? Cégünk kultúrájában a legfontosabb értékeink az integritás, a kreativitás, a kitartás, a csapatszellem és a professzionalizmus. Ezen értékek mentén készült el a Nokia Skypark irodaház is.


Szolgáltatások

A kiváló belvárosi lokációnak köszönhetően a Corvin Sétányon több, mint 100 üzlet és szolgáltató egység, számos étterem és kávézó található.
Közösségi terek, zöld parkok, teraszok és belső kertek teszik színessé az itt dolgozók minden napjait.
A Life1 fitnesz-wellness központ 3000 m2-en, saját úszómedencével várja a sportolni vágyókat.

A Nokia Skypark szolgáltatási környezete a legideálisabb munkakörnyezetet nyújtja ma Budapest belvárosában.

Az épületben saját étterem és büfé kerül kialakításra.
A Nokia dolgozók részére az irodaházban egy fitness központ kap helyet.
A házon belül üzemel majd a Corvin Óvoda az épületben dolgozók gyermekei részére, ezzel is a dolgozók kényelmét szolgálva.


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!