IDBC Creative Solutions Kft.

KépekCím: 1074, Budapest Rákóczi út 70-72.

Átadás éve: 2016 Q1

Kialakított terület mérete: 360 m²

Irodában dolgozók száma: 25 fő, céges létszám 70fő

Bérlő cég: IDBC Creative Solutions Kft.

Irodaház: R70 Office Complex


Rövid bemutatkozás

Az IDBC egy dinamikusan fejlődő, magyar tulajdonú informatikai és tanácsadó cég.
Cégünk több hazai pénzintézet, szolgáltató központ és intézmény számára végez tanácsadási és szoftverfejlesztési feladatokat.
Az ügyféligények kielégítését a jelenleg 70 fős szakértői csapatunk biztosítja.

A tevékenységünkből adódóan az állandó jelenlétet igénylő támogató terület dolgozóin felül, számos kollégánk rugalmasan változó időpontokban látogatja az irodát.
A tanácsadók és fejlesztők szobáit úgy alakítottuk ki, hogy a munkaállomásokat flexibilisen vehessék igénybe, figyelembe véve az adott projekt csapatok feladatait.
Egy időben párhuzamosan több projekten dolgozunk, így célunk volt, hogy több különböző stílusú és funkciójú közösségi tér adjon lehetőséget a formális és nem formális megbeszélések lebonyolítására.


Okok, amiért a díjra érdemes

Büszkék vagyunk rá, hogy az iroda teljes belső kialakítását és design elemeit kizárólag IDBC kollégák részvételével terveztük meg, lakberendező igénybevétele nélkül.
Olyan otthonos és kényelmes teret alakítottunk ki, amiben a munkatársaink és vendégeink is kellemesen érzik magukat és örömmel jönnek az IDBC irodába.

Sikerült megfelelnünk annak a kihívásnak, hogy négy különböző korosztályt képviselő kollégáink egyaránt komfortosan érezzék magukat, a közös tereinkkel áthidaljuk a generációk közötti különbözőségeket.
Felismertük, hogy a fiatalabb Y és Z korcsoportra jellemző a kezdeményezőkészség, ötletelés és megoldási javaslatok folyamatosan arra késztetnek minket, hogy megújítsuk és átszervezzük a minket körülvevő környezetet.


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!