Polgár Ipari Park

Képek


Szolgáltatók

Ingatlantulajdonos

Polgár Invest Kft.

További szolgáltatók


Cím: 4090, Polgár Hajdú 40

Átadás éve: 2016 Q1

Ingatlan mérete: 9500 m²


Rövid bemutatkozás

A logisztikai csarnok az 58 ha-os Polgár Ipari Parkban található, közvetlenül az M3 autópálya polgári lehajtója mellett. A spekulatív alapon épített magas műszaki minőségű csarnok 8.500 m2 raktárterületből, valamint 1000 m2 irodaterületből és szociális blokkból áll. Az idei év első felében átadott csarnok mára már 100%-ban bérbeadott.
Az Ipari Park a közvetlenül mellette elhaladó nemzetközi tranzitútvonalak (V. számú Helsinki folyosó, TEN-T, TINA hálózati elemek) miatt kiváló logisztikai adottságokkal bír, egyben több közép-kelet európai ország (Szlovákia, Ukrajna, Románia) európai uniós kapujaként is szolgálhat. 3 megye vonzásában, 3 jelentős nagyvárostól, melyek összlakossága 500.000 fő, 30 percnyire található a terület, ez garantálja a megfelelő munkaerő ellátottságot is.
Az ipari parkban lehetőség van előkészített, közművesített területek megvásárlására is, így a lehetséges ügyfelek minden igényének meg tud felelni a helyszín.
Korábban 3 ütemben készült el 18.200 m² ugyancsak magas műszaki minőségű csarnokterület, mely átadása óta folyamatosan 100%-ban bérbe adott. Ez volt a területen a tulajdonos InfoGroup első sikeres spekulatív fejlesztése. A jó tapasztalatok folytatásaként a cégcsoport 2014-ben szerzett építési engedélyt közel 20 ezer m2 összterületű új csarnokra, amelynek az idén átadott első üteme már bérlőre is talált a Sona BLW Hungary Kft. személyében. Az új csarnokokkal együtt immár több mint 27 ezer m2 raktárterülettel rendelkezik a Polgár Ipari Park. A Park célja, hogy a folyamatban lévő és a tervezett további fejlesztésekkel Észak-Kelet-Magyarország első számú logisztikai központjává váljon.
A legkorszerűbb technológiai megoldások kerültek betervezésre az új épületbe, az általános igényeknek megfelelően, minél szélesebb körű felhasználást lehetővé téve. Az ipari park sikeresen pályázott európai uniós forrásokra a fejlesztések finanszírozásához, amelyek lehetővé teszik a versenyképes bérleti feltételek biztosítását.


Okok, amiért a díjra érdemes

A tulajdonos, InfoGroup az egyik legnagyobb vidéki logisztikai fejlesztő, mindig is nagy hangsúlyt fektetett a minőségi kivitelezésre. A régióban spekulatív ingatlanfejlesztésként a kategóriájában egyedülálló építészeti értékeket képvisel az új csarnok, kiemelkedő és szintén egyedi további adottságokkal, melyet mit sem bizonyít jobban, mint a terület gyors teljes kiadása a Sona BLW Hungary Kft. gépjárműgyártó cég részére, mely nem csupán a mi fejlesztésünkben új szereplő, hanem ezen választásával Magyarországra is most tette le első bázisát.
- Magas műszaki és funkcionális megfelelőségű tervezéssel készült épület,
- Rugalmas belső terület kialakítás,
- Egyedi üzleti elképzelések is megvalósíthatóak,
- Összeszerelési tevékenység betelepítése az épületbe gazdaságosan megoldható,
- Minden alkalmazott polcrendszer elhelyezésére alkalmas,
- Mintegy 10 méteres tiszta belmagasság,
- Nagyszámú dokkoló kapu és rámpa,
- Korszerű, komfortos irodaterületek,
- Igényes külső térkialakítás, számos parkolóhely,
- Energiatakarékos és környezettudatos megoldások a kivitelezésben és az üzemeltetésben is,
- Kitűnő láthatóság az autópályáról


Szolgáltatások

- Igény szerinti üzemeltetés, helyi szakemberekkel,
- Igény szerinti logisztikai szolgáltatások nyújtása,
- Rendezett környezet,
- Közvetlenül az autópálya mellett található,
- Jelentős és ismert betelepülők az ipari parkban;
- Együttműködő önkormányzat,
- Tömegközlekedési kapcsolat – helyközi buszmegálló a parkban

Környezettudatos megoldások az ipari parkban és az épületekben:
- Kerékpárút az ipari parkig és az ipari parkon belül is kiépítve;
- Szelektív hulladékgyűjtés, hulladék újrahasznosítás;
- Szennyvíz biológiai kezelése;
- Energiatakarékos világítás –DML világítótestek


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!