Madárterasz

KépekCím: 1112, Budapest Facsemete utca 14.

Ingatlan mérete: 350 m²

Tervezett megvalósítás éve: 2017


Rövid bemutatkozás

Az épületek gyakorlatias szépségében fontos szerepet játszanak a nagy üvegfelületek és a nagy teraszok, melyek szinte a lakások belső helyiségeibe is beengedik az éltető természetet.

A tervezéskor a barátságos, tájba illeszkedő, villa jellegű, elegáns, a panorámára megnyitott, kényelmes családi otthonok építése, ugyanakkor a lehetőség szerinti legprivátabb életterek létrehozásai voltak a fő irányelvek. A lakásbelsők kialakításakor, már a burkolatok és a szaniterek kiválasztásában is maximálisan érvényesülhet a jövendő lakók saját ízlésvilága.

A külön garázsban gépkocsi beállók, kertben felszíni beállók és lakásonkénti tárolók kaptak helyet. A gépkocsibeállás irányának megtervezésekor ügyeltünk rá, hogy a telek természetes lejtését a lehető legjobban kihasználjuk, így a lehajtó rámpa mindig a lehető legenyhébb dőlésszögű lehessen.


Okok, amiért a díjra érdemes

A belső kialakítás: Egy-egy háromszintes épületben 4 lakás található, különböző igényekhez, különböző méretekben kialakítva. Minden épületünk, nagy, 1000-1050 m2-es telken helyezkedik el, így lakásainknak (beleértve még a nagyteraszos Penthouse otthonokat is) saját (kizárólagos használatú) kertrészéből nyíló önálló bejárattal rendelkezik, így a lakások, nem csak karakterükben, hanem gyakorlatban is családi ház jellegűek.
Minden lakáshoz saját közvetlen kertkapcsolat tartozik!

Fő irányelveink közé tartozik az alacsony energiafelhasználás és a nagy zöld önálló kertek kialakítása.


Szolgáltatások

A Madárhegy a Szabadság-hegytől délnyugatra fekvő, 187 méter magas hegyhát. A napos délkeleti irányban lejtős domboldalon épül a Madárterasz Lakópark, melyet családi házas villanegyed övez. A lakópark harmonikusan illeszkedik a tájba, miközben maradéktalanul kihasználja a környék magas színvonalú infrastruktúrájának előnyeit.

Néhány perces autóúttal vagy néhány megállónyi tömegközlekedéssel bármit elérhet az ember, ami a mindennapokhoz fontos lehet. A budaörsi bevásárlóközpontok a Madárhegy Lakóparktól csak néhány kilométerre találhatóak. A lakópark közvetlen közelében megtalálható bölcsőde, óvoda és iskola egyaránt, de itt található az Eleven Center Bevásárlóközpont, sőt a sportos életmód kedvelőit olyan lehetőségek várják, mint fitnesz terem vagy teniszklub.


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!