Mediterrán Udvar

Képek


Szolgáltatók

Kivitelezés / Fitout

Passzív Trend Plussz Kft

További szolgáltatók


Tervezett megvalósítás éve: 2017


Rövid bemutatkozás

Balatonboglár Városközpontjában a már 2002-ben cégünk által megvalósult Golden Társasház közvetlen szomszédságában folytatjuk társasházi építkezésünket. Így ez az új építkezésünk szervesen illeszkedik a már meglévőhöz. Kis lakásszámú társasház, mediterrán életstílust sugalló, viszonylag nagy térrel. A 21 férőhelyes parkolót a telken kívül helyezzük el. Épületeink a Dózsa Gy. utca – Alkotás utca és a Klapka utca által határolt parkosított területen épül. Első ütemben a 2 db 3 szintes, 6 lakásos épületet fogjuk átadni. Egy épület földszintjén 2 db lakás, emeleten 2 db lakás, majd a második emeleten szintén 2 db lakás. Minden lakáshoz loggia tartozik, amely kényelmesebb a terasznál. A loggia a nappali része, tető van a „terasz” felett. Így akár esőben, szélben is kényelmes tartózkodást biztosít.

Különös gondot fordítunk a lakások belső esztétikai megjelenésére. Korszerű és divatos, hideg-melegburkolatokat helyezünk el a lakásokba.

Minden lakás külön víz-villany-gázórával rendelkezik, a fűtés külön gázkazánnal, egyedileg lakásonkét lesz megoldva.

Az építkezés már elkezdődött, készül a tető! Átadás : 2017 nyara


Okok, amiért a díjra érdemes

A lakások árát úgy határoztuk meg, hogy azok a vevőink, akik befektetés céljából vásárolnak lakást, az ingatlan elkészülése utáni, tovább értékesítés hozza meg a befektetett összeg elvárt kamatát. Ez a tapasztalat a korábban elkészült és értékesített lakásainknál is Balatonbogláron.

Országos viszonylatban is kedvező lakásáraink, akár továbbértékesítésre is alkalmasak lesznek.


Szolgáltatások

Centrumban, de mégis csendes helyen, közel a Balatonparthoz, kikötőhöz, strandhoz. Centrumi elhelyezkedésénél fogva lakásaink egyaránt alkalmasak állandó lakás céljára, illetve nyaralónak is. Balatonboglár strandja tőlünk 5 perc sétával érhető el.


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!